Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuje pomysłu

Urodziny faceta,a brak pieniędzy na prezent.

Polecane posty

Gość Potrzebuje pomysłu

Za parę dni facet ma urodziny.A ja nie mam grosza przy duszy:(.Co tu wymyślić na jego urodziny?Dajcie jakieś pomysły.Ja myślałam nad zrobieniem kartki urodzinowej własnoręcznie,ale chyba czegoś takiego faceci nie doceniają?

Pierniczki !, ozdób i zapakuj we własnoręcznie zrobione pudełko. Albo upiecz mu tort. a na wieczór nałóż wyzywającą bieliznę i zrób mu striptiz :D Będzie wniebowzięty.

Tort to dobry pomysł :) Jak swojemu robiłam mega czekoladowy tort to nawet uwagi na prezent nie zwrócił. Tylko, że na składniki wydałam prawie 100zł.

Prezent zamówiłam chyba z 1,5 tygodnia temu i jeszcze nie doszedł... A miał być na dziś ;/ nie wiem co zrobić, bo dziś są urodziny mojego faceta...

mój dostał raz ogromnego lizaka serce, wiedział że nie mam kasy i bardzo sie ucieszył- liczy sie pamieć

Gość Potrzebuje pomysłu
Jestem w takiej sytuacji,że nawet nie mam pieniędzy na składniki na ciasto które lubi.:(

sernik fajny. Bardzo tani więc autorka może zrobić!

A jakim budżetem dysponujesz? i czy jakimś w ogóle? Hmm... Przychodzi mi do głowy jeszcze pomysł przetrzepania lodówki i zrobienia jakiegoś fajnego obiadu/kolacji we dwoje, wspólna kąpiel i te sprawy ;)

Zrób karteczki, takie bony do wykorzystania, np na masaż w twoim wykonaniu, całusa, itp, które będzie mógł wykorzystać w wybranej przez siebie chwili ;)

Gość Potrzebuje pomysłu
Jestem w takiej sytuacji,że nawet nie mam pieniędzy na składniki na ciasto które lubi.:(

Gość Potrzebuje pomysłu
Praktycznie żadnym budżetem nie dysponuje.Sama żyje teraz z zapasów.Kombinuje jak mogę..tu na grzyby pojadę,tu kupię 15kg ziemniaków to jem frytki,smażone ziemniaki,gotowane.Jakieś zapasy mam w lodówce...np.mogłabym mu zrobić danie chińskie,ale to chyba nie jest zbyt ciekawy pomysł.Te bony to dość ciekawy pomysł.No i przypomniało mi się,że mam lampion szczęścia w domu,ale to miał być dla nas.,

Gość Potrzebuje pomysłu
Do urodzin półtora tygodnia.:(.A ja już wiem,że sytuacja finansowa mi się nie zmieni.Moja mama nie ma nic wspólnego z gotowaniem czy pieczeniem,także nie mam co na nią liczyć w tych sprawach.

Możesz odezwać się do jakichś jego bliższych znajomych i zaproponować zorganizowanie czegoś wspólnie ;)

Gość Potrzebuje pomysłu
Właśnie problem z tym,że on właściwie nie ma tutaj żadnych bliższych znajomych.Kolegów jakiś ma,ale ja znam może z dwóch.Nawet nr.do nich nie mam.

Gość Piiik k kk k
No ale ile macie lat...

Gość Piiik k kk k
I gdzie mieszkasz? Do jakich sklepów masz dostęp?

Gość dfsdfasfsdgfs
jak nie mas zkasy proste: swieczki w całym mieszkaniu, bita smietana, ty w bieliscie i fajny sex:)

Gość Maggidood
Myślę, że perfumy, w hipermarkecie są takie za 25 zł, a wyglądają na droższe i o dziwo pięknie pachną :)

Gość Potrzebuje pomysłu
Mamy po 25,27 lat.Do jakich sklepów mam dostęp?Wszystkich praktycznie,markety,bazary,piekarnie itd. Itp.Świeczki w całym domu ok. Tylko skąd zwziązc pieniądze na te świeczki?No muszę coś wymyślić,bez wkładu pieniężnego.

Gość trururururrr
ja proponuje wykonanie oto takich kostek do gry : http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/uroczystosci/walentynki_kosci_milosci.png oraz własnoręcznie wykonanej kartki, bez żadnych pstrokatych dodatków, zwykła kolorowa kartka z napisem "kocham Cię" w środku. wszystko do możesz zapakować w również własnoręcznie wykonanego pudełeczka :) Powodzenia i napisz jak wyszło :)

Gość trururururrr
ja proponuje wykonanie takich oto kosteczek: http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/uroczystosci/walentynki_kosci_milosci.png oraz prostej kartki, bez żadnych pstrokatych udziwnień, prosta kartka z napisem w środku "Kocham Cię.", wszystko to możesz zapakować w własnoręcznie zrobione pudełko przez co będzie wyglądało bardzo estetycznie :)

Gość Majasięzastanawia
proponuje wykonanie takich oto kosteczek: http://g.wieszjak.pl/p/wieszjak.pl/uroczystosci/walentynki_kosci_milosci.png oraz prostej kartki, bez żadnych pstrokatych udziwnień, prosta kartka z napisem w środku "Kocham Cię.", wszystko to możesz zapakować w własnoręcznie zrobione pudełko przez co będzie wyglądało bardzo estetycznie :)

Gość Pomidorowa

Szanujcie się ludzie...
Szczerość, dobre serce. To normalne, że student nie ma pieniędzy. Dziwne by było gdyby chłopak od Ciebie oczekiwał nie wiadomo czego. Szczerze porozmawiać, powiedzieć że bidny student z serduszka daje prezent właśnie taki. Jak dla mnie to chińskie danie to spoko. Można zrobić domową pizze, babeczki.
Ja jestem student i swojemu chłopakowi daje prezenty kulinarne i dobrze to rozumie i sie cieszy.
Gdybym swojemu chłopakowi zaproponowała prezent typu striptiz czy dawanie siebie - to by pewnie stwierdził, że zwariowałam.
Szukajcie facetów z wartościami. Dla mnie seks to ostateczny wyraz miłości. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji żeby między mną a moim chłopakiem nie było szczerości, zbudowanej relacji, pewności że chcemy być razem do końca świata, a był seks. Dla mnie to ostateczny wyraz jedności. I powiem więcej, dla mnie na seks jest miejsce tylko w małżeństwie, jak już to wszystko jest zbudowane. Jestem ze swoim chłopakiem już prawie 3 lata i oboje nie zamierzamy tego robić dopóki nie staniemy przed ołtarzem i nie oznajmimy że tak, chcemy siebie i tylko siebie na zawsze.
Nie róbcie sobie krzywdy, nie warto.