Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coconut22340

moj chlopak jest brudasem! Czy wasi faceci tez tak robia?

Polecane posty

Gość coconut22340

1.Potrafi spac w tej samej poscieli pol roku, dopoki ja albo mamusia mu nie zmieni. 2. Pokoju nie sprzatal juz chyba ze 4 miesiace. 3. Nie uzywa antyperspirantu, dezodorantu albo perfum czasem uzywa. 4. Rozrzuca smierdzace skarpetki po pokoju, a w szczegolnosci lubi je rzucac na mnie. 5. Czasem chodzi w tej samej koszulce kilka dni. 6. Nie myje zebow, zawsze go musze do tego gonic. 7. Rzadko kiedy myje rece( po wyjsciu z toalety tak, ale przed jedzeniem czy po zabawie z psem nie myje) 8. Jego zeby sa w tragicznym stanie, bo nie myje ich i nie chodzi do dentysty. Na razie tyle mi sie przypomina. Gdy zwracalam mu uwage na ktoras z tych rzeczy to sie czepial ze ja mam go za brudasa, no ale kurde on jest brudasem. Chociaz kapie sie czesto, z tym akurat problemu nie ma. Czy Wasi tez tak robia?

Mój też czasem chodzi w tej samej koszulce kilka dni. I zęby mu się psują, chociaż myje je 2x dziennie... Ale do dentysty już nie pójdzie.

i Ty nadal z nim jestes zabiłabym takiego flejtucha. mój samych flakonów perfum ma chyba z 8. o anty nie wspomnę. majty zmienia 2x dziennie (nawet ja tego nie robię) a pedantem bym go nie nazwala

Gość lubieKiedyJestemSama
Autorko masz imie na R?

Gość coconut22340
nie mam imienia na R, a co podejrzewasz ze jestem Twoja dziewczyna? :D On czasem wczhodzi na kafe, bedzie lipa jak to przeczyta i sie zorientuje ze to o nim hehe

Gość ale jesteś wredna
tu przylazłaś go obgadywać.

Gość Tomuś Słoikuszko
dziekuje Mihau 😘

Gość trollo
sama go sobie wybrałaś ja w ogóle nie mogę pojąć, jak można żyć z brudasem. No, ale najwyraźniej w ogóle Ci to nie przeszkadza, skoro nadal nazywasz go swoim chłopakiem. Gratuluję poczucia smaku i estetyki