Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lklkikik

ZNALAZŁAM Z SAMOCHODZIE FACETA

Polecane posty

Gość do lklkikik
Pewnie Ci mówi, że jesteś idealna, bo się boi, że jak tak nie powie, to dostanie w łeb ;) A tak poważnie, to nie znam Cię i może nie powinnam oceniać, ale 1. Jak możesz pisać o kimś, kogo, zakładam, że kochasz ,,gnój". 2. Czy na co dzień też też jesteś taka wulgarna? 3. Sądząc po poziomie wypowiedzi- nie należysz chyba do osób na poziomie. Reasumując: dziwię się, że ten facet jeszcze z Tobą jest. Impulsywna, wulgarna kobieta bez obycia to chyba najgorsze co może być.

Gość do lklkikik
Pewnie Ci mówi, że jesteś idealna, bo się boi, że jak tak nie powie, to dostanie w łeb ;) A tak poważnie, to nie znam Cię i może nie powinnam oceniać, ale 1. Jak możesz pisać o kimś, kogo, zakładam, że kochasz ,,gnój". 2. Czy na co dzień też też jesteś taka wulgarna? 3. Sądząc po poziomie wypowiedzi- nie należysz chyba do osób na poziomie. Reasumując: dziwię się, że ten facet jeszcze z Tobą jest. Impulsywna, wulgarna kobieta bez obycia to chyba najgorsze co może być.

nie chce mi się wierzyć że to nie jest prowo Nie ma chyba takich idiotek które znajdując czasopismo jakiekolwiek robią z tego faktu afere

Gość lklkikik
naprawde wtedy cięzko przędliśmy we wtorek dostaliśmy kredyt szczerze wczoraj odieli nam pręd w drugim budynku jeżdził i wszystko opłacał było naprawde krucho teraz finansowo sytuacja sie poprawiła paragon jest z soboty a my nie mieliśmy nawet stówy a mała ja pije trzeba kupić pampersy to boli bo ja wszystkiego sobie odmawiałam i nie robiołam awantury jak pisałam nie kupowałam kosmetyków od ponad 3 miechów a o nowych ubraniach nie wspomne boli mnie to bo rozmawialiśmy na ten temet ze jest ciężko ale damy rade że na dniach dostaniemy kredyd płakał nawet prawie ze niczego nie może mi dac itp tak ale sobie gazetki nie mógł odmówić BO CHCIAŁ ZOBACZYĆ JAKIE SA W ŚRODKU ZEGARKI tak na początku sie wkurwiłam rzucałam miechem i szalałam a teraz siedze i rycze bo jest mi przykro i boli mnie to i to bardzo może i jestem nienormalna ale ja nie oglądam innych meżczyzm nago i nie mowie że to normalne i każda tak robii

Gość lklkikik
ale ja nie chce ogladać innych facetów ja go koicham i mam gdzies innych ale za to on nie ma problemu z tym zeby te inne byly obecne w jego zyciu

wypowiadają się same kobiety, możecie na mnie najeżdżać, ale niestety taka jest prawda i nie zmienicie tego. może wypowie się jakiś mężczyzna.

Gość Tak to właśnie
śmieszna jest ta zagorzałość z jaką walczycie o prawo do oglądania gołych panienek przez swoich mężczyzn z uwagami "mój ogląda, ale to nic takiego", albo "obejrzy i zapomni" , bo tak w głebi serca wiecie jakie to dla was przykre i probujecie w ten sposób usprawiedliwac same siebie.

Gość Tak to właśnie
śmieszna jest ta zagorzałość z jaką walczycie o prawo do oglądania gołych panienek przez swoich mężczyzn z uwagami "mój ogląda, ale to nic takiego", albo "obejrzy i zapomni" , bo tak w głebi serca wiecie jakie to dla was przykre i probujecie w ten sposób usprawiedliwac same siebie.

Po wielu latach małżeństwa wie się takie rzeczy, zwłaszcza jak się dużo i szczerze rozmawia i jak się jest prawdziwym przyjacielem swojego partnera. Ja nie wiem dlaczego tak jest, że niektórzy traktują małżeństwo jak wojnę podjazdową, ty mi zrobiłeś tak, to ja ci odpłacę. Ja jestem napawdę bardzo długo z moim mężem, jest moim najlepszym przyjacielem, mamy wspólne pasje, zainteresowania. nie jest tak, że nie mieliśmy trudnych chwil, kłótni, nawet kłamstw, ale przeszliśmy to, właśnie dzięki rozmową. A skąd wiem, kiedy mój mąż nie jest szczery, nie wiem skąd, po prostu tak jest, i zawsze mu o tym mówiłam kiedy próbował coś kręcić, nawet w jakieś błachej sprawie, on mnie zna tak samo, też nie umiem ukryć nic przed nim.

Gość lklkikik
a czy facet dla którego jestem całym światem może robić mi przykrośc i upokarzać?dla mnie to zwykły gnój ja mam po prostu dosyć miałam toksyczną matke dla której zawsze eszystko robiłam nie tak biła mnie wyzywała karała za wszystko to przez nię czuje sie gównem i myśle że na nic nie zasługuje podobno jestem bardzo piękną dziewczyną choć sama się za taką nie uwazam zawsze myśle o sobie jako o najgorszym śmieciu który jest niepotrzebny jestem strasznie zakompleksiona mój facet wie o wszystkim wiele rzeczy mi tłumaczył rozumie wie mówi że jestem jedyna ba nawet powiezial ze odkąd ze mną jest nie mysli o innych kobietacha tu takie coś!po co?czuje się jeszcze gorzej niż przedtem już nigdy nie pokaże mu sie nago choć do tej pory miałam z tym niemały problem ale teraz to wogóle patrze na siebie z obrzydzeniem po co mu taka kobieta zniszczona przez poród skoro i tak szuka podniet gdzie indziej

Gość dffggg
może wypowie się jakiś mężczyzna.? na jaki temat ci sie wypowiedzieć? chyba nie na temat tej idiotycznej prowokacji?

Gość beacia s.k
dla mnie oglądanie innych kobiet niż ich nago w jakiejkolwiek postaci jest niedopomyślenia i wogóle kto wypierdala te teksty z dupy że oni tacy są?kurwa a może ja taka będe i będe wypinac każdemu dupe i wzruszać ramionami że taka jestem i to normalne powinien poczuć jak to jest i nie chodzi mi tu o oglądanie innych gołych facetów ja chce czuć ich kutasa w cipie no i co?wolno mi?dopiero wtedy poczuje jak to jest

Gość dffggg
marna prowokacja tak samo jak marnie prowokują tutejsze "niby cnotki niewydymki" na tym temacie daje -2/10

Gość lklkikik
nie odzywa si eale wypłacił z konta 30 tys wiec kupił auto mała mi zasneła siedze pije piwo kupilam fajki chodz od lat nie miałam papierosa w ustach to nie o to chodzi że schizuje tylko o gazete to był gwóźdz do trumny mi chodzi o całokształt o cały ten zasrany związek nawet obiadu nie gotuje wali mnie to pewnie coś zje po drodze i tak niczego nie przelkne a mała ma pulpety

Gość lklkikik
to nie prowo niestety ale mam już dosyć jego krętactw i unikow od początku same kłamstwa i jeszcze wciskanie kitu że chciał zobaczyć zegarki nawet jesli to mógl przejżeć gazete w sklepie a potem jego kojący gos i pieprzenie żebym się uspokoiła że TYLKO MNIE KOCHA blebleble rzygam jego miłością

Gość lklkikik
nikt mnie nie chciał, to wpadlam z pierwszym lepszym dupkiem i tak to jest

Gość lklkikik
przestań sie podszywać nie bądz dzieckiem piersią od dawna nie karmie dziecko ma półtora roku więc daj se luz

Gość lklkikik
tak kupiłam fajki i piwo i co nie moge??straszny grzech co?kobieta nie może wypic piwa kobieta do garów!nie osmieszaj się człowieku jak chcesz wiedzieć to mam taka kurwice że chętnie bym sie upiła do nieprzytomności ale nie moge bo mam dziecko pod opieką od kiedy wypicie piwa to grzech weź się ogarnij

Gość do lklkikik
Przypuszczam, że każdy ma jakieś kompleksy. Mam masę pięknych koleżanek, które nie widzą swojej urody i czują się gorsze od innych, i właśnie tym wszystko niszczą. Najważniejsze to znać swoją wartość, żyć w zgodzie z samą sobą i zaakceptować swoje niedoskonałości. Podejrzliwością, zaborczością i niedowartościowaniem wszystko popsujesz, zniszczysz i w końcu stracisz, a to wcale nie poprawi Twojego samopoczucia. Co do gazety: faceci są wzrokowcami i mimo tego, iż uważają swoje partnerki za najpiękniejsze, najmądrzejsze i kochają je nad życie, to lubią czasem zawiesić oko na innej ,,samicy", co absolutnie nie oznacza chęci dobrania się do jej majtek :) Pozdrawiam i życzę więcej wiary w siebie.

Gość totaka
Nie dziwie się....przypuszczam, że zareagowałabym podobnie. :(:(:( niby banalna, ale dla mnie szalenie przykra historia...najgorsze z tego jest to, że tłumaczenia zapewnienia nie odbudują już raz straconego zaufania...wszystko da się ukryć

Gość jarzebinna
trudno mi uwierzyć, że takie idiotki chodzą po świecie. czy Wy macie do siebie JAKIKOLWIEK dystans? musicie być nieziemsko zakompleksione (nie mówię tu już tylko o autorce, ale o reszcie wariatek popierających jej reakcję), żeby robić facetowi zadymę o głupią gazetę.

Gość bn xmn
Ja z takim facetem już bym do wyra nie poszła, sorry, ale już bym mu się nago nie pokazała, a jakby chciał się ze mną bzykać, to bym powiedziałą, lec gnoju do swoich panienek z gazet, a ode mnie wara. Ponadto kupiłabym sobie 20 cm wibrator i gazetki z gołymi zajebiście ślicznymi facetami z wielkimi pałami i zostawiałabym na wierzchu tak żeby on to widział. mało tego, masturbowałabym się sama w zamkniętym pokoju tak żeby słyszał! A on już by nie miał mnie prawa dotknąć, ani zobaczyć nago!!!! Zresztą po co mu ja, skoro ma tyle gołych kurewek w necie i w gazetach, niech sobie ogląda.

Gość jarzebinna
wy naprawde powinnyscie się leczyć.

Gość autorze bym sie chciala
wy jestescie wszystkie tak jebniete ze szok TRZEBA BYLO AUTORKO NIE BRAC CHLOPAI NIE ROBIC BACHORA TYLKO RUSZYC DOOPA DO ROBOTY I KUPOWAC SOBIE KOSMETYKI ITP CO KURWA? FACET TYLKO MA CHAROWAC ABY WAM ODDAWAC WSZYSTKO???? DEBILKI SKONCZONE!!!!!!!!!!!!! NAJPIERW SIE CHAJTACIE Z BYLE KIM REZYGNUJECIE Z WLASNEGO ZYCIA Z SAMODZIELNOSCI I UZALEZNIACIE SIE A POTEM WIELKIE HALLO BO FACET KUPIL SOBIE GAZETKE GLUPIE DURNE PIZDY:-O jakby co to sama kobieta jestem

aa co za różnica czy to gazet film czy szmata na zywo inna kobieta nago to zdrada pod każdym kątem!

Gość jarzebinna
nawet, jak zobaczy ją przez przypadek? a własna matka w kąpieli jak miał mało lat? pomysl tez o tym, ze przeciez SSAŁ JEJ PIERSI!!!!!!! hahahha wy jestescie CHORE

Gość autorze bym sie chciala
ona sie zali ze od 3 miesiecy kosmetykow sobie nie kupuje DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wtedy bedziezs mogla sobie tez gazetki kurwa kupowac z czym chcesz.