Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra wielka IV

mydłem nie myje się twarzy (???)

Polecane posty

Hej, jak to jest z tym mydłem, mówi się, że nie powinno sie myć nim twarzy, bo ph nie te i coś tam jeszcze ? serio az tak szkodliwe to jest, cos mi sie stanie? do tej pory myłam normalnie, mydłem, albo pod prysznicem, no i okej, skóra jest normalna, ale czy moge miec na przyszlosc jakies problemy?

Gość ggfbndbft
mydło uszkadza zęby

Gość katie katie katie
Ja od 2 tygodni przeszlam na szare mydlo z owsem i lnem i jestem bardzo zadowolona wczesniej mylam buzie pianka pharmaceris lub iwostin micelarnym zmywam tusz z rzęs nie mylabym buzi zwyklym mydlem, dlatego ze to sama chemia, jesli mydlo to bez konserwantow etc

Gość joaquin
Zawsze myję twarz mydłem i nie zauważyłam, żeby coś działo się z moja skórą, wręcz przeciwnie mam bardzo ładną cerę.

no tak, ale czy na przyszłośc nie okaze sie, ze to mydlo mi zniszczylo skore!

Gość fhgefh
zniszcza ci skore te wszystkie kosmetyki, chemia ktora kumuluje sie w organizmie, bo nie jest w stanie tego wydalic, co otrzymuje przez skore ja okroilam kosmetyki do min, skora gladka i duzo mlodsza niz wiek metryczny, bilogicznie to w ogole tak nisko mnie oceniono ze az wstyd pisac :D

Gość ja ci powiem tak ze
Ja myłam piankami, żelami i innymi pierdołami przez kilka lat- cera nie zachwycała a poza tym czułam się taka 'niedomyta'. Od ok. dwóch lat nie spuszczam się tylko myję pod prysznicem zwykłym mydłem, później krem i cera dużo lepsza niż przedtem ;)