Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda 1986

Nie wiem co zrobić z synem?

Polecane posty

To on wiazac sie z Toba nie wiedzial,ze masz dziecko z innego zwiazku??? Mogl wczesniej o tym pomyslec,gdyby moj maz czy partner powiedzial by mi cos takiego to bym po gebie dostalspakowalabym mu manatki i za drzwi wystawila.

a ty się wogóle zastanawiasz ze nie wiesz co z własnym dzieckiem zrobić?? co ty nie poważna jesteś??albo mąż sie przyzwyczaja do dziecka albo won z domu,ale MĄŻ nie dziecko,

Gość DG------------DG
WSADZ DO SLISKIEGO KOCA I DO RZEKI

Gość O jaaaaaaaaaaaa
Ni no weź już napisz że to ściema bo nie wierze w to że takie kreatury jak ty chodzą po tym świecie

Gość współczuję
masz niezły dylemat. Może oddajcie go sierocińca?

O Matko!! Teraz mezowi przeszkadza Twoj syn,a wczesniej nie?? bo juz trojka teraz jest?? Ja bym sie nie pytala co zrobic,tylko bym mu powiedziala,ze jak nie toleruje mojego dziecka,to tak jakby nie tolerowal mnie..kopa w dupe i tyle!! Nie wierze w to co teraz te matki wyprawiaja,jak nie mordują to gdzieś podrzucaja... jakas masakra!!!

Gość matka jakich wiele 85
czy tobie kompletnie odjebalo ? co to w ogole znaczy co to za pytanie?glupia cipo zostaw meza w piz du dzieci ze soba i tyle jezeli zrobisz inaczej nie masz nic we lbie ani honoru ani odwagi niczego.dzieci sa najwazniejsze a nie jakis kutas.pomysl troche to nie boli!