Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi

Mam w sobotę imprezę... tam będzie...

Polecane posty

Gość poradźcie mi

jego była żona, muszę wyglądać zjawiskowo, a nie mam kompletnie pomysłów :( Pomocy!!! Niestety szpilki odpadają, bo przed imprezą mam inne plany i raczej nie wskazują one na założenie szpilek, a po moich planach od razu praktycznie impreza, więc kozaki, czarne, a co do nich? :(

Dziś walimy na całość damy wielką banie nie ma czasu na smęty i dołowanie dziś impreza na plebani my musimy tam być będzie można do woli zdzirować i pić !!!

a nie mozesz szpilek wziac w torbe i zmienic pozniej? jesli nie to do kozaków moze grube rajstopy w jakiś wzór i gładka dopasowana tunika, albo gładkie rajstopy i wzorzysta tunika do tego duży wisior albo duże kolczyki. Paznokcie i usta na czerwono

Gość kalafiorrrrrrr
Szpilki do plecaka,

Gość heh, ja nie mam takich
dylematów, bo eks mojego M wygląda przy mnie jak pomywaczka :D idź do fryzjera, zrób paznokcie i załóż małą czarną.

Gość sposi posralo kakao
porąbal? robisz konkurencję i konkurs z była?!?!??!?!??! posrało.

Gość I co tu o tym myśleć
Dlaczego ja nie widzę komentarzy :-o

Gość pseudo mańka
haha, widać jak nisko się cenisz, musisz wyglądać zjawiskowo dla jakiejś byłej żony Twojego kochanka? Co za bez sens? Jak kobieta jest piękna, to jest taka zawsze, nie ważne, czy w jeansach i płaskich butach, czy w szpilach 15cm i mini. Jej pewność siebie i jej godność pokazują, że jest seksi, a nie jej dziwkarski strój.

Ubierz to w czym czujesz sie dobrze i wygladasz ladnie. A szpilki zawsze mozesz ubrac tuz przed wejsciem na impreze :)

a jaki masz typ urody? jak wyglada jego zona? znasz jej styl? domyslasz sie co ona założy?? gdzie ta impreza? domówka czy cos innego??

Do czarnych kozaków wg mnie najlepszy jest czarny humor, myślę, że będziecie do siebie pasować...

że co?

Nie mam problemów z samooceną, ale tak jakoś wyszłam z założenia, że mam wyglądać nie jak na co dzień, a na co dzień raczej na sportowo.

Gość nie poprawna ...
Ajjj dobierz strój do figury :) raczej radziłabym szpilki choćby na przebranie :) zrób dzień wcześniej maseczke na twarz i odżyw włosy :) może udaj się do fryzjera czy kosmetyczki?:) samopoczucie podniosła by Ci również lekko opalona skóra może jakiś balsam brązujący ?:) no i paznokcie świeżo pomalowane , dobrze dobrany makijaż , szpilki i jakaś ładna sukienka :)

Gość moniczka :P
koniecznie szpilki najlepiej czerwone :P i ekstra sukienka chcesz konkurować z laską z gumiakami ??

Gość paradźcie mi
No niech będzie, że będą te szpilki. A do nich koniecznie musi być sukienka? :/ Makijaż i fryzura załatwione :)

Gość gekonkaaaa
to zalezy jaki to charakter imprezy. jeśli typu parapetówki, to ruurki meeega obcisłe to szpilek. zajebiście to wygląda :) a jak nie, to sukienka