Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca, zagubiona

Dobry, czuly facet, kiepski w lozku

Polecane posty

Witajcie, chcialabym sie poradzic w sprawie intymnej. Niestety glupio mi sie radzic przyjaciolek, czy mamy. Oboje jestesmy dojrzalymi ludzmi, ja mam 36 lat, on 42. Oboje po kilkuletnich zwiazkach, bezdzietni. Znamy sie 1,5 roku, od kilku misiecy mieszkamy razem. Jest nam ze soba cudownie, mamy podobne zainteresowania zawodowe i zyciowe, uzupelniamy sie, nieporozumienia zawsze wyjasniamy. Ja z nerwowej, zestresowanej kobiety stalam sie spokojna, wyluzowana babeczka, dzieki niemu. Kochamy sie i przyjaznimy. Dla mnie zawsze bylo najwazniejsze porozumienie dusz, bardziej niz cial. Nie jestem boginia seksu, nigdy nie mialam tez jakichs specjalnych doswiadczen, jednak z moimi dotychczasowymi partnerami w tej sferze chyba sie uzupelnialismy. Ten obecny natomiast niestety jest krotkodystansowcem i seks z nim jest slaby na tyle, ze zwyczajnie zaczyna mi go brakowac. Nie chce go zdradzac, to w ogole nie wchodzi w rachube. Rozstac rowniez sie nie zamierzam, jednak nie wiem jak sobie radzic. Filmy, czy samozaspokajanie to sa niestety namiastki. I mam pytanie do dziewczyn, ktore maja podobny problem. jak Wy sobie radzicie?

nikt nie doradzi?

Pokaż mu miejsca,w które lubisz byc dotykana, w czasie zbliżenia poprowadź jego dłoń tam gdzie powinna się znaleźć, możesz mu szeptać do uszka co ma teraz zrobić....najważniejsze, żebyś sama wiedziała jak możesz osiągnąc orgazm

Gość agata..35
Bo tak przewaznie jest w życiu. Albo facet dobry w życiu, a kiepski w łóżku, albo świetny ogier, ale nie nadający się do związku. Wybieraj.

Gość ja sie niestety rozstałam
nic nie pomagało zawsze był szybki..teraz mam czułego dobrego faceta i do tego w łózku jest nam cudownie:)

Gość hjiklop??
miałam podobnie miłosc taka ze klękajcie narody -dobry ,swietnie sie dogadywalismy i kocham go nad życie ,ale sex był tragiczny krótki szybki i do dupy tez nie miałao to znaczenia dla mnie -tak wtedy myslałam ,ale po 5 latach było jeszcze gorzej sex 2 razy w mc a czasem 1 Facetowi spada libido po 40 jemu tez i jeszcze ten tragiczny sex ,zaczełam sie zastanawiac co jest grane o co chodzi dlaczego potrafi nie inicjowac sexu przez mc ,rozmowy nie pomagały,zaczeły sie domysły i poszło pomału ale oddalalismy sie od siebie az w koncu skonczyło sie ..teraz jestem z facetem który pokazuje mi jak moze byc sex i jest mega -miłosc zywi sie wspomnieniami ,czułoscia i orgazmani jesli tego nie ma umiera powolna smiercią ..