Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawil bym poczuła jak śmieć

DOWIEDZIAŁAM SIE O ZDRADZIE MAM KILKA GODZIN DO JEGO POWROTU

Polecane posty

Gość matacz,.,.,.,
wiesz co ? o wiele lepiej sie ma mój pies i pies sasiadów jak i pies mojej citki i pies Pani kowaskiej niz ten tówj maz - wiec?

najlepiej też go zdradz ,tak żeby się o tym dowiedział,nawet jak cię nie kocha to go to urazi,zobaczysz

Gość inna reakcja
miałam inną reakcję na wpadce po zdradzie męża żadnej furii, absolutny spokój Konkretne pytanie i danie możliwości wyjaśnienia wyjaśnienie było obłudne i ściemniające zapytałam tylko czy to wszystko co ma mi do powiedzenia powiedział że wszystko i tak jakoś się przykurczył powiedziałam , Okej, wyjaśnienia zakończone, więcej rozmawiać nie będę Dwukrotnie doszło jeszcze do krótkiej rozmowy raz gdy błagał o wybaczenie , zapytałam dlaczego chce być ze mną, niebardzo umiał uzasadnić drugie pytanie moje do niego, aby podał chociaż jeden powód dla którego ja mogłabym chcieć byc z nim nie znalazł takiego powodu (bo mnie kochasz..........moja odp. nie wierzę już w miłość bo cię kocham....czyżby? bo mamy dzieci.....wcześniej też mieliśmy dzieci więc to nie argument bo jestem atrakcyjny facet...No Brad Pitt to ty nie jesteś bo się staram....wszyscy się starają żadne nadzwyczajna cecha bo ratujmy małżeństwo....po co? Więcej rozmawiać nie chcę dzień po dniu uczę się nie kochania go i zrywam zbudowaną więź żadnych łez na pokaz, i żadnej nadzieji nie rozmawiam z nim, nie widzę nie słyszę wiem że jeszcze tu jest wiem że przyjdzie czas że już tu nie będzie nie liczę na niego niczego nie oczekuję nie wierzę ani w jedno słowo wiem że łajdactwo ma sie we krwi nie przestanie być łajdakiem zdradzać będzie dalej jeszcze jest pod jednym dachem ale już nie jest ze mną ani ja z nim ja jestem z dziećmi mam swoja rodzinę uważam aby dzieci nawet w kiblu używały podkładek na sedes aby się nie zaraziły wenerami wiadomo , jak zdrajca to zarażony weneryk wszystkie świństwa weneryczne przynosi do domu kupiłam osobną pralkę aby jego zarażone ubrania nie stykały się z naszymi ubraniami w czasie prania codziennie odkażam klamki wymuszam mycie rąk jest nadzieja że uda nam się uniknąć jego zarazy (grzyby, hpv i inne hivy) musi on zaakceptować że już dokonał wyboru poprzez zdradę musi odejść zakończyć ślepy upór i odejść nie pozwalam na dodatkowe wyjaśnienia i rozmowy miał swoją szansę i już wyjaśnił, i wystarczy

Gość e.s.p.
Skoro ma ją w .... to go nie urazi :D

Gość znajomaaaaaaa
alleluja!!! nareszcie na forum baba z jajami...a nie te debilki co pisza zala sie a pozniej jak im podpowiesz co maja robic to jeszcze cie opierdola no bo sie tak bardzo kochaja....nie sluchaj tych facetow bo nie wiedza co pisza..masz racje wyjeb skurwysyna na zbity pysk jak se chcial poruchac to nie musial sie zenic..

Nie rozumiem tu głosów wyśmiewających.... ja Ci współczuję i życzę duuużo siły. Nie jest miło być zdradzanym i dowiedzieć się w taki sposób. Zresztą wszystko jedno w jaki.

Gość e.s.p.
Mnie smieszy to ze chce go bic i zniżyć się do jego poziomu :D

Gość inna reakcja
dodam jeszcze że ten stan trwa już trzeci rok z powodu jego uporu i utrudniania rozstania długo i po co? Jego zdrada nie była jednorazowa tylko długi romans z mężatka wybaczanie jest bez sensu nadzieii nie ma

Gość matacz,.,.,.,
inna rakcja osmieszyłas sie i domniemam ze nawet sprwy sobie z tego nie zdajesz po co on chiał z tobą byc ? na co mu taka baba ? tyle madrych innych , młodszych , chetnych

nie zniżyłabym sie do jego poziomu nie wtedy kiedy dostanie wpierdol tylko wtedy gdy nadstawiłabym dupsko jakiemuś wszarzowi

Gość matacz,.,.,.,
wybaczanie jest bezsensu ? to czyni nas człowiekiem - miedzy innymi , jak i daje gwarancje miłosci , to ze on cie nie kochał ze zdradził pominę , ale widze ze i ty jego nie kochałas , stąd ta jego zdrada , moze chciał sie poczuc kochany

a ty matacz idz zdradzać dalej żonę czy kogo tam masz a nie wyśmiewaj się tu ze zdradzonych kobiet,bo najbardziej żałosny jesteś ty!

Gość matacz,.,.,.,
a na co zasługuje taka pitwa jak tutaj sie wyzewnetrzniająca ? na co ? tosz to rynsztok !!

wybaczanie zdrady jest bez sensu,albo może inaczej można wybaczyć ale być w związku z tą osobą już nie,bo zdrada to zaprzeczenie miłości

Gość matacz,.,.,.,
bzdura ! zdrada to chwila słabosci , głupoty , albo konsekwencja braków

mam 24 lata on 38 studiuje prowadzimy razem firme ale ty tego nie zrozumiesz i naorawde szkoda na ciebie czasu sam masz 50-tke na karku zdradzasz zone-no tak nie dawała ci to poszleś szukać takiej co da powody żony są do przewidzenia-stary zbook niski krępy asexualny nie dziwimy sie ze nie dala ci sie tknąc choć myśle że żadnej kochanki nie masz śmiem wątpić w istnienie żony dzieci pewnie żyjesz w świecie bujnej wyobraźni nienawidzisz kobiet bo żadna nie dała ci się zblizyc do siebie na odległośc pięści wyszukujesz tematy w których możesz dokopac i zgnoic kobiety w nieciekawej sytuacji z partnerem i dac upust swej frustracji

Gość oj dobrze czy niedobrze ?
ale zastanówmy się .... dlaczego zdradził ? do "inna reakcja" - gratuluję zdecydowanej postawy, siły charakteru. Ale nie ciekawiło Cię "dlaczego" ? bo mnie by bardzo to męczyło, w czym "tamta" jest lepsza. a tak na marginesie, masz rację . Pożegnaj łajdaka.

Gość jednak jestes pusta
Jestes dla niego za mloda i za glupia 🖐️

haha twoim zdaniem facet może zdradzac kobiete którą koch nad życie i wszystko musi ujść płazem bo 1.żona musi mu wybaczyć w imie wielkiej miłościQ 2.jak nie wybaczy to znaczy że nie kocha0więc on miał prawo do zdrady i jest w 100% usprawiedliwiony mądrze druhu mataczu

Nie lej go , zabijesz gówno , a za człowieka będziesz odpowiadać . Prawdę mówiąc , powinnaś najpierw wysłuchać jego wersji , a potem dopiero go zniekształcić . Ty chyba wiesz , że w prawie istnieje takie tam ....jak nietykalność cielesna ? Masz dziecko , jeśli dostaniesz wyrok, będzie problem ; P.S...mam koleżankę , która leje swojego chłopa przynajmniej raz w miesiącu , wystarczy , że poczuje alkohol i jazda :)))

Nie chce zniżyć się do jego poziomu tylko reaguje tak emocjonalnie! Ona się DZISIAJ dowiedziała. Myślę że reakcja niejednej z nas w pierwszych chwilach była by identyczna. Za kilka dnia może będzie myśleć rozsądnie ale nie dziś na pewno. Dziś się nie dziwię, że chce go wbić w podłogę i zabić tępym narzędziem. Trzymaj się

dlatego wolałabym żeby dziś nie wracał chcem się z tym przespać ej no i nie zamierzam go zmasakrować no co wy

Gość jednak jestes pusta
Przed chwilą pisałaś coś innego.... Niestabilna emocjonalnie gówniara :D

Zgadzam się z Marz-Anną , pierwsze chwile są takie że chcemy się na nim wręcz wyżyć za całe zło jakie zrobił i zło całego świata :) potem odetchnie i pomyśli ale zdrada to najgorsza rzecz jaką może zdarzyć się w związku :( to nie Twoja wina autorko i nie daj sobie tego wmówić to oni są egoistami i zamiast głową myślą hujem bo ich jaja swędzą

Gość jednak jestes pusta
24 vs 38 lat :D To nie mogło być inaczej :D

autorko jestes rewelacyjna babka. Wiecej takich!! Nie cipki co zamiast facetowi dac do wiwatu one obwiniaja za zdrade babe bo mezus nie wiedzial co robi. glupie idiotki i w dodatku przebaczaja!!!!