Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony Piotrek

Jak spławić tłustą adoratorkę? Pomocy!

Polecane posty

Sprawa wygląda tak, że na uczelni prawie zawsze dopada mnie ten morświn i chce żebyśmy coś robili razem, a to na okienko, a to na ksero, a to żebym jej dał notatki, a jak mnie nie ma to sama już do mnie leci z tłustą dupą i oferuje swoją pomoc. Kurwa! Jak mam spławić tego tucznika? To widać, że na mnie leci, i żeby tego było mało jak zarywam do innych dziewczyn z roku to ten wieprz od razu podlatuje i jest dla nich opryskliwy, zawsze musi mi zepsuć bajer, najchętniej wyjebałbym świniaka w kosmos, ale nie udźwignę :/ Dajcie jakieś sensowne rady, przecież wiem, że na Kafe jest skupisko pasztetów, więc dobrze trafiłem :D Ale ładne Panie również zapraszam do dyskusji :)

Gość Lita.Ford.
Powiedz jej wprost że Cię irytuje i żeby Ci dała święty spokój, urazisz jej dumę i będziesz mieć święty spokój. Proste

zacznij być dla niej niemiły, może sie ocknie, a jak nie, to musisz z nią pogadać, żeby Ci dała spokój

Gość pierdoła z ciebie
Tu przyszedłeś się wypłakać? Powinieneś się cieszyć,że masz ją koło siebie, taka uczynna a ty o niej tak źle się wypowiadasz. A jeśli na serio irytuję cie jej obecność to jej o tym powiedz.

Gość mam tosie
powiedz że się z nią ożenisz jak schudnie :classic_cool:

Gość alisonak
Dziwne, że leci na takiego palanta...

Gość Jedyna osoba
która zwróciła na ciebie uwagę a ty taki wredny!

Do: pierdoła z ciebie ­ Nie mam się z czego cieszyć, bo grubaska zachowuje się agresywnie w stosunku do innych dziewczyn, które chcę bliżej poznać...

Gość pięścią w stół
No daj jej jakieś zadanie bojowe żeby się sama sobą zajęła.

Do: pięścią w stół ­ Zadanie bojowe? No nie wiem, może powiem żeby nie jadła przez 2 godziny to wtedy chyba się przekręci...

Gość lewostronnnnnnie
pokaż jej jaki z ciebie pustak, sama ucieknie

Gość ale się przyjebaliście
do chłopaka. Jakby laska pisała że łazi za nią jakiś niski, chudy prawiczek to byście jej doradzały jak go pogonić. Autor, udawaj przy tej maciorce że gadasz ze swoją laską np omawiaj plany na romantyczny wieczór, mów kotku itp. Albo zapytaj (tak żeby słyszała) koleżanek gdzie kupić ładną bieliznę dla dziewczyny itp. Gonić spaślaka gooooonićć!!!!!!!!!!!!

Do: lewostronnnnnnie ­ Nie stawiajcie mnie w złym świetle, to już nie chodzi nawet o to, że jest workiem tłuszczu, ale o jej paskudny i powalony charakter. Mam już dość tych końskich zalotów, odpędzania ode mnie innych dziewczyn, to się po prostu w pale nie mieści.

Do: ale się przyjebaliście ­ Dzięki za zrozumienie i wsparcie :D Ale niestety tucznik już wywęszył, że jestem singlem, no nie wiem czy jak nagle się okaże, że z kimś niby jestem to spaślun nie wyczai podstępu...

Gość Case study
A co CI szkodzi wszem i wobec pochwalić sie zdjęciem ładnej kuzynki, i przedstawić jako nowa pannę

Zagadaj z nią niby ze szczerego serca na temat przyjaźni damsko męskiej i powiedz: "widzisz, między nami to jest prawdziwa przyjaźń - twoja fizyczność jest absolutnie nie w moim guście więc na pwno się nie zkocham i tego nie zepsuję" :D

Gość Ale wy sie nabieracie
Koles poprostu chcial sie pochwalic ze wkoncu ktos sie nim zainteresowal

Do: Case study ­ Chyba żartujesz, po takim numerze nie mógłbym na siebie patrzeć :/ ­ Do: Kaliban ­ Prędzej bym się zadławił własnymi rzygami niż jej powiedział, że łączy nas choćby przyjaźń, ja do niej nic nie czuję, a jak czuję to na bank nie jest to nic pozytywnego....

Gość rrrgrrgg
Badź dla niej szorstki, nie rozmaiwaj z nia, unikaj jej, nie przyjmuj pomocy ani notatek, możesz coś chamskiego powiedzieć. Jak jestes odważniejszy i masz w sobie troche klasy to jest druga wersja - zapraszasz ja na kawe i podczas szczerej rozmowy wyjaśniasz o co kaman i ze czujesz sie skrepowany jej zachowaniem. A co do kobiet wyzywajacych od pustaków - tak jak ktos pisał, gdyby analogiczny temat założyła jakas dziewczyna to byłoby spoko, a jak założył facet to najgorszy pustak. Jedyne w czym macie racje to to, ze nazywanie jej na kazdym kroku tucznikiem itp. to brak kultury i dobrego wychowania.

Gość singiel?
singiel,bo niski, paskudny i chuderlawy, nie dziwie się ,że ona dla ciebie jest gruba mimo normalnych gabarytów. Jakoś dziewczyny za tobą nie szaleją a i tobie podryw nie wychodzi,nie byłbyś sam! I NIE tłumacz się,że ona jest ciągle obok ciebie i ci przegania piękności,bo piękności są też poza uczelnią.

Gość przecież to śmieszne
Rzeczywiście, stosujecie tu co niektórzy podwójne standardy do facetów i dziewczyn. Ma facet się umawiać z każdym pasztetem, tylko dlatego żeby go nie urazić?

Gość Szkoda ,że nie możemy
zapytac tego tzw paszteta o opinię na ten temat, czy w ogóle ona chciałaby gdziekolwiek pokazac się z tym prawiczkiem ? Może z litości jest obok niego. Nikt przecież temu prawiczkowi nie każe się z nią spotykac. Sam nam sugeruje ,że ona na niego leci a czy tak jest? wątpię.

Gość a kto mu każe się
umawiać? tylko pipa pisze takie głupoty w necie

Gość Niebiessskoooka,,
Wiekszosc kobiet tutaj jest pokroju adoratorki autora wiec nic dziwnego ze reagują agresją. Samotne, sfrustrowane, zaniedbane, z nadwagą, mało inteligentne ale uwazające ze zasługują conajmniej na bogatego przystojniaka, obrażając przy tym bezlitośnie nieco mniej uposazonych panów

Gość skyskyskyb
Powiedz, że nie chcesz byc niemiły, ale czujesz się przytłoczony jej towarzystwem i ani koleżeństwa, ani przyjaźni z tego nie będzie:) Dodaj, że jesteście z dwóch różnych światów i niech kreuje swój tam, gdzie ktoś to doceni hehe:)

Do: skyskyskyb ­ Oj tak, "przytłoczony" to dobre słowo...

Do: Niebiessskoooka,, ­ Dokładnie jest tak jak mówisz, ale dość mam spaśluna w realu, więc nie będę się użerać ze spaślunami na necie, ooo nie ;)

Gość moloczko
o widze ze sobie zaczynacie dopowiadac pewne rzeczy. nie widze zeby autor gdzies tu narzekal na fakt ze musi podbijac do ladnych.