Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaa2

zółte białka oczne u dwunastolatki

Polecane posty

Gość mamaaa2

Witam, dzisiaj kiedy moja córka lat 12 wróciła ze szkoły zauważyłam u niej zolte bialka oczne nie wiem czy to oznaka przemęczenia ostatnio ma dużo nauki i chodzi pozno spać czy cos innego...jak jej do jutra nie przejdzie wybiorę się do lekarza czy któras mama miała podobny problem?

Gość ona temu winna
to moze byc cos z watroba..lepiej tego nie lekcewazyc

Gość mamaaa2
nie wiem juz sama...poczytałam trochę na necie i to może być zółtaczka, wątroba, trzustka lub woreczek zółciowy, ale zastanawia mnie to czy to od razu musi swiadczyc o tak poważnych chorobach?czy dzieci w tym wieku mogą miec takie probley jak wątroba etc.?

Gość zolte bialka spowodowane sa
Podwyzszona bilirubina we krwii. Wiec udajcie sie do lekarza.

poczytać możesz,ale jutro migiem do lekarza. Wątroby nie lecz na forum i domowymi sposobami. Może to tylko zespół gilberta, ale od tego jest hepatolog. Oby nic gorszego...ale im szybciej zrobicie komplet badań tym lepiej

Gość ona temu winna
przeciez nie ma reguly..dwunastolatka moze miec wieksze problemy ze zdrowiem niz 50 =latek..lepiej dla Waszego spokoju nie bagatelizuj tego..bedziesz chociaz spac spokojnie..a nie potem pluc sobie w brode ze moglas isc z tym wczesniej

Gość mamaaa2
do lekarza na pewno pójdę mam nadzieje że lekarz wykona odowiednie badania...mieszkam w uk i z tymi lekarzami jest różnie, martwię się...mam nadzieje że to nic poważnego...a czy takie objawy zawsze swiadczą o takich grożnych choróbskach?

Gość mamaaa2
teraz zauważyłam że dodatkowo ma te białka trochę dodatkowo przekrwione, do lekarza jutro pójdę chociaż bardziej obstawiam na przemeczenie wczoraj odrabiała lekcje przed kompem do pózna dodatkowo pózno poszła spac wydaje mi się ze przy żółtaczce etc. nie mialaby przekwrionych oczu tylko żółte...