Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaDG

delikatny problem

Polecane posty

Gość onaaDG

Czy to możliwe, że partner przestał mieć ochotę na sex przez ciąże?? (Jest szczęśliwy ze względu na dziecko, nie wiem czy to możliwe ale chyba bardziej cieszy się niż ja Dotychczas kochaliśmy się 3-4razy w tyg od kiedy zaszłam w ciąże to jest raz w tyg. Nie rozumie co się dzieje:/ a co najdziwniejsze szybko mięknie mu penis a na sam koniec wali sobie nade mną konia jakby miał problem z dojściem... Zawsze podkreślał, że zadowalam go w sexie w 100% no więc nie rozumię...

Gość aaawww
a czy tak wlasciwie porozmawialiscie o tym powaznie? Roznie bywa w zwiazkach, moze trzeba przeczekac spokojnie i zobaczyc co dalej? A moze juz jest zazdrosny o twoja milosc do dziecka ktore ma sie urodzic? Badz dobrej mysli

Gość greeko
zazdrosny o miłośc do dziecka - litości!!!!!!!!!!!!!!!! Kobieta w ciąży zwyczajnie już go tak nie rajcuje. Proste?

Gość aaawww
a wlasnie znam takich, ktorzy zostawili nawet zone tylko dlatego, ze juz nie miala dla niego tyle czasu co kiedys. to najzwyklejsi piotrusie panowie

greeko Wielu mężczyzn jest zazdrosnych o miłość swojej kobiety do ich wspólnego dziecka. W ciąży i po porodzie kobiety myślą/czują trochę inaczej, niż wcześniej. Hormony. Bardzo często dziecko przesłania im cały świat i cierpi na tym małżeńskie/partnerskie pożycie.

"to najzwyklejsi piotrusie panowie" xxx A ich kobiety skupiły się na dziecku, zapominając o mężu czy partnerze.