Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arutla

czy ktoras z was wybaczyla lub ktorejs zostala wybaczona zdrada?

Polecane posty

Gość arutla

hej tak jak w temacie. jesli wybaczylyscie, to jak dlugo jeszcze meczyly was mysli na ten temat, jak dlugo sie dreczylyscie. I podobnie jesli zostało wam wybaczone..jaka zdrada i jak to sie odbilo?

Gość arutla
chodzi Ci o to ze to niemal niemozliwe zeby facet wybaczyl zdrade?

Gość arutla
tez mysle ze to jednak kobiety czesciej wybaczaja, no ale jednak sie zdarza :)

Gość czy było warto?
Coś w tym jest. Ja wybaczyłam, ale nie zapomniałam. Minęło już 6 lat, a wciąż zdarza mi się podczzas kłótni wrócić do tej sprawy. Czy mężczyźni przebaczają? Nie można uogólniać, mój mi powiedział podczas naszej długiej rozmowy, że gdyby to była sytuacja odwrotna to już by go ze mną na pewno nie było...

Gość arutla
ale jednak sa pary, ktore sobie wybaczaja i sa razem, podejrzewam ze szczesliwi...

Gość arutla
niby tak, ale po co mial mowic ze by wybaczyl i prowokowac sytuacje?

Gość arutla
jak oboje tu juz leci wet za wet...

zdradę można wybaczyć ,ale nigdy o niej nie zapomnisz. Przypominać Ci będę o niej miejsca,słowa, gesty.... przypomnisz sobie o niej w najmniej oczekiwanym momencie. Będziesz czuła ten niepokój... Pytanie : czy sobie poradzisz??? Ja sobie nie poradziłam.

Gość czy było warto?
Za 8 dni mamy okrągła rocznice slubu...czy jestesmy szczęśliwi? Są dni, kiedy odparłabym bez wahania, że tak, są też dni, kiedy na pewno bym się zastanowiła... Myslę, że dużo zależy od pary, czy potrafią się porozumieć, porozmawiać ze sobą :)

Gość arutla
czyli w pewnym momencie doszlas do wniosku ze nic z tego nie bedzie, ze sie staralas, chciałas ale potrafisz z tym walczyc? co na to partner? walczyl?

Gość arutla
a i jeszcze jedno: powiedzieli Wam sami czy czy Wy same sie dowiedziałyscie?

Gość nbdgdgdrgdgdgdrgdr
ja bym nie wybaczyl

Gość czy było warto?
Różne miałam mysli przez pierwsze miesiące, może i pierwsze kilka lat. Zdecydowałam się jednak podjąć wyzwanie i narazie nie żałuję. Mamy dziei, oboje pracujemy, a i nasze charaktery sa przeciwieństwem i nieźle się uzupełniają. Przybyło też i kilka lat, i smiem twierdzić, że i rozumu.

Gość arutla
nie chodzi mi o przypuszczenia bo one sie zmieniaja wraz z sytuacja. Pytam o czas przeszly dokonany :)

Gość czy było warto?
sama się dowiedziałam, a jak zebrałam odwody to juz nie było odwrotu i trzeba było sie przyznać.

Gość jak wybiććć gooo
Tak wybaczył mi facet zdradę ale prze pol roku mnie kontrolował ciągle aż wszystko się rozwaliło

Gość arutla
mnie wlasnie tez wybaczyl, nie kontroluje mnie, wszystko jest ok, tylko raz na jakis czas mu sie przypomni, albo mnie cos wypomni. Chyba gorzej jest ze mna, bo ja do tej pory nie moge sobie tego wszystkiego wybaczyc, sama mam do siebie wstret, czuje sie jak swinia totalna takze ze wzgledu na to ze ON mi wybaczyl...ze jest tak fantastycznym czlowiekiem a ja mu zrobilam cos takiego....

Gość Okulary bez bruneta
Ja wybaczyłam, ale odeszłam. Nie gniewam się i nie chowam urazy. Jestem już z innym. :)

Gość arutla
chociaz nie, kontroluje, przechwyca moj tel za kazdym razem gdy dzwoni i sprawdza kto i co chce

Gość jftjtfjtjt
fajnego masz faceta :O:O nie dosc ze sam zdradzil to powiedzial ze tobie by tego nie wybaczyl.Zajebisty szowinista,a ty komus takiemu wybaczylas...:O zdradzi cie jeszcze nie raz,pewna jestem 🖐️ ale niektore laski same sie o to proszą,takie są glupie zero szacunku do samej siebie

Gość arutla
moj powiedzial ze mi wybaczy mimo iz wie ze ja jemu bym nie wybaczyla...i chyba ma racje przez co jest mi jeszcze bardziej ciezko...;/

Gość szanujmy się
jftjftjft Ktoś zadał pytanie w temacie, ktos inny na nie odpowiedział. Chyba nie po to, żeby taki ktoś jak Ty wyzywał innych od głupich. Życie należy do nas, i tylko od nas zależy jak je przeżyjemy. Być może para się rozstanie, może ze soba zostanie, może zdradzi jeszcze nie raz - ale nikt nie ma prawa ubliżać innym jeśli podjęli taką decyzję, a nie inną. Szanujmy się.

Gość to fakt zdrada emocjonalna
boli okropnie, nalezy o tym pamiętac,ze nie można byc z kimś a swe mysli poswiecac komuś innemu

Gość contribjut
Miałam romans, Mój facet podejrzewał mnie o to, ale dość późno, w końcu zaczął mnie o to pytać, aż się przyznałam, zakończyłam romans, były długie rozmowy, płacze, itd. Wybaczył mimo że byłam pewna że nie wybaczy.od zdrady minęło 3 lata i nikt do tego juz nie wraca. W końcu i ja sama zdołałam wybaczyć

Gość contribjut
zdołałam wybaczyć SOBIE.

Gość jakbym miala potwierdzenie
zdrady,nie wybaczyłabym chyba sama nigdy bym nie zdradziła,nie ma takiej opcji "we mnie" jestem wiadac za nudna czy co:) ale okazji do sa setki ..wiec prawdopodobnie ludzie zdradzają się na potęge,i to w kazdym wieku i wkazdej konfiguracji dlatego smutno mi bardzo ze mój ex partner,któremu na wiernosci zalezało,nie docenił tego ale to jego prawo szukac miłosci swojego zycia,wierze,ze mu sie poszczesci