Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melannnnia

Ciąża urojona? :/

Polecane posty

Gość Melannnnia

hej dziewczyny, nie weźcie mnie za jakąś wariatkę czy coś ale proszę was przegadajcie mi do rozumu albo coś.. 17 lipca tego roku kochałam się z chłopakiem bez zapezpieczenia, był to stosunek przerywany (chociaz wiem że to zadne zabezpieczenie) i był wtedy 5dc. Zaczęły mnie kłuć jajniki w czasie okołoowulacyjnym i martwiło mnie to gdyż nigdy coś takiego mnie nie spotkało. Zrobiłam test, ale wiem że o wiele za wcześnie. 10 sierpnia zrobiłam bete hcg z krwii i wyszła ujemna (0.1) ucieszyłam się a 12 sierpnia dostałam okres i tez sie bardzo ucieszyłam. Jednak czytałam ze wiele kobiet ma ten ''okres'' w ciąży, więc nawet mnie to nie pocieszyło. Pozniej po okresie znowu mnie kłuły te jajniki i zrobiłam test plytkowy i znowu negatywny. Później czułam że cos nie tak i 20 sierpnia zrobilam nastepna bete hcg z krwii i znou ten sam wynik. 13 wrzesnia byłam na usg okazało sie ze mam torbiel na prawym jajniku, zażywam tabletki i miałam normalnie okresy i nawet robiłam pod koniec wrzesnia test ktory tez wyszedl negatywny.. ale czesto boli mnie delikatnie brzuch jak na okres i mam jakis okrąglejszy ten brzuch. i cały czas wmawiam sobie ciąże. pomóżcie.. co mam zrobić?

Gość ;o;i;i;i;k;mmbcxse
psychiatra zaprasza

Gość Melannnnia
wiem ze powinnam isc do psychologa.. :(