Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna pe *

Samotna walka z kilogramami

Polecane posty

Gość marianna pe *

tematy padają, nie ma z kim dzielic sie wzlotami i upadkami zakładam swój miło mi będzie, jeśli się dołączysz

Gość marianna pe *
sorry, za literówki, komp mi siada

ja mam do zrzucenia 20 kg:O jak zobaczyłam się na zdjęciach to....nie pomyślałabym,ze jestem tak tłusta. nawet kupiłam wagę w rossmanie,bo lubie codzień kontrolowac postępy:P :P.

Gość szarlotka1992
ja jestem na diecie od miesiaca, schudlam ok 10 kg ale nadal czuje sie grubo i nie atrakcyjnie:/ chociaż widzę malutkie efekty:)

Gość szarlotka1992
ja myślę ze realne ale ciężkie w realizacji wiem to po sobie:/ chociaż wydaje mi sie ze jak sie uprzemy to damy radę. mówię my bo też chce zrzucić jeszcze z dyszke:)

Gość marianna pe *
o, fajnie,że jesteście zasiedziałam się przed tv

Gość szarlotka1992
już myślałam ze temat upadł

Gość szarlotka1992
a z jakiej wagi startujesz? ile masz wzrostu?:)

Gość szarlotka1992
ja na trochę zmodyfikowanym Dukanie:p właściwie to tylko dieta oparta na totalnym ograniczeniu węgli i tłuszczu, taka moja wymyślona;)

Gość marianna pe *
172/70 rezygnuję z sera, jogurtów, słodyczy, soków chciałabym zgubić 10 kg, ale chociaż 5 byłoby dobrze trochę ćwiczę

Gość marianna pe *
od kilku dni siłownia, mniej jem, a waga ani drgnie! w dodatku ciuchy dalej ciasne! dzisiaj się umęczyłam na maxa mam chwile zwątpienia

marianna- daj sobie trochę więcej czasu tymbardziej, że ćwiczysz. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale mięśnie ważą więcej niż tłuszcz- możesz więc nawet przytyć! w pierwszym okresie. Zajmują jednak mniej miejsca i dzięki temu wyglądamy szczuplej. Zacznij się mierzyć raz na tydz. to się nie zniechęcisz ;)

Poza tym parę dni, a ty cudów oczekujesz :) Spokonie kobieto! Ćwicz nadal, jedz zdrowo i odpowiednie ilości i za miesiąc- dwa zobaczysz różnicę w ubraniach i na wadze. Gwarantuję ;

Gość marianna pe *
Szczupła duchem diabli mnie biorą bo od wiosny walczę :P kiedy tylko mam czas, rower a tu nic w ciuchy dalej się nie wciskam zastanawiam się czy nie ograniczyć jedzenia, może nie głodzenie, ale jednak..

Gość szarlotka1992
to odwrotnie niż ja bo ja jem same jogurty sery jakieś kefiry jajka czasem pomidory czy jakaś lekka zupa. nie jem wogole chleba makaronu ziemniaków słodyczy i jakieś tam efekty mam:)

Gość szarlotka1992
A teraz zwróciłam uwagę na wzrost i wagę... Dziewczyno przecież 70 kg przy Twoim wzroście to nie dużo:) Ja też mam 172 cm wzrostu a waże 79, no może już 78. a jak zaczynałam, miałam 89:/

Gość marianna pe *
ważyłam 60 kg, wygladałam lepiej ale się przytyło... walczę, mam oponę , wylewa się ze spodni i muszę to zgubić

Gość ja tez mam,,,
niewiele kg tzn waze 61 kg a wzrost 170 ale oponka jest na brzuchu i brzydko to wyglada , musze cos z tym zrobic

Gość szarlotka1992
no mi też:/ ponad dyche:/ wiesz każdy ma inna budowę ciała ale ja jak ważyłam 65-70 miałam wszystkie kości na wierzchu

Gość szarlotka1992
no mi też:/ ponad dyche:/ wiesz każdy ma inna budowę ciała ale ja jak ważyłam 65-70 miałam wszystkie kości na wierzchu

Gość szarlotka1992
ja też mam- na oponke dobre są takie pasy na brzuch zakładane na noc, nie wiem w jaki sposób działają ale są skuteczne:)

Gość ja tez mam,,,
ja mam typ jabłko chyba' wszedzie szczupla a brzuch nie! i to jest okropne

Gość ja tez mam,,,
ja juz wszysstosowalam , i tearz zgłupialam nie wiem na czym stracic te 3 kg

Gość szarlotka1992
mariola ja na dukanie ale trochę modyfikowanym bo czasem zjem coś niedozwolonego no i w weekend jakiegoś drinka wypije:)

Gość szarlotka1992
ja też mam- może jakieś ćwiczenia poszukaj. 3 kg to nie dużo:)

Gość ja tez mam,,,
cwiczyc teraz nie dam rady miałam reke w gipsie i jetem na rehabilitacji jedynie duzo spaceruje

Gość marianna pe *
odezwę się po południu ja ganiam na basen , bo wydaje się,że woda wyciąga, trochę siedzę w jacuzzi pa 🖐️