Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Melannnnia

Ciąża urojona? :/

Polecane posty

Gość Melannnnia

hej dziewczyny, nie weźcie mnie za jakąś wariatkę czy coś ale proszę was przegadajcie mi do rozumu albo coś.. 17 lipca tego roku kochałam się z chłopakiem bez zapezpieczenia, był to stosunek przerywany (chociaz wiem że to zadne zabezpieczenie) i był wtedy 5dc. Zaczęły mnie kłuć jajniki w czasie okołoowulacyjnym i martwiło mnie to gdyż nigdy coś takiego mnie nie spotkało. Zrobiłam test, ale wiem że o wiele za wcześnie. 10 sierpnia zrobiłam bete hcg z krwii i wyszła ujemna (0.1) ucieszyłam się a 12 sierpnia dostałam okres i tez sie bardzo ucieszyłam. Jednak czytałam ze wiele kobiet ma ten ''okres'' w ciąży, więc nawet mnie to nie pocieszyło. Pozniej po okresie znowu mnie kłuły te jajniki i zrobiłam test plytkowy i znowu negatywny. Później czułam że cos nie tak i 20 sierpnia zrobilam nastepna bete hcg z krwii i znou ten sam wynik. 13 wrzesnia byłam na usg okazało sie ze mam torbiel na prawym jajniku, zażywam tabletki i miałam normalnie okresy i nawet robiłam pod koniec wrzesnia test ktory tez wyszedl negatywny.. ale czesto boli mnie delikatnie brzuch jak na okres i mam jakis okrąglejszy ten brzuch. i cały czas wmawiam sobie ciąże. pomóżcie.. co mam zrobić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować