Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotananana nien wiemem

2 letnia corka boi sie taty! o co chodzi!??

Polecane posty

Gość no to padłam
Dokładnie tak jak koleżanka wyżej-to są znęty bodajże art 207 1. No i oczywiście można dodać jeszcze 2 zarzuty-naruszenie nietykalności cielesnej i groźby karalne.

Gość jeżeli sie kłocicie przy
dziecku- to jestescie zwykla patologia!!! i tyle w temacie

Gość ciekawe.ciekawe
Kamerke kupisz na allegro moze byc długopis-kamerka. Pozniej podłaczasz do kompa bo ma usb i wszystko widac. Mozesz zostawic gdzies na regale lub tam gdzie dziecko spedza najwiecej czasu. Gdzie on ja przewija gdzies na wprost. Na parapecie? Nawet nie kapnie sie ze to kamerka. Koszt ok.100zł albo i taniej. Wpisz w allegro długopis kamerka.

no i sie zastanawiam nad tym dlugopisem kamerka:) kupie go i juz musze widziec co sie tu dzieje gdy mnie nie ma.... bo jak wracam dziecko jest rozdraznione nerwowe... cos nie tak naprawde... czuje to... zastanawiam sie tylko vczy ten dlugiopis kamerka pokaze dokladnie albo chociaz co slychac chociaz sam dzwiek

Gość nie bo teraz tez jestem sama
dokladnie ROSA NA BETONIE CO JESZCZE WYMYSLISZ SZMATO ZJEBANA??

ja naprawde chetnie bym od niego odeszla! nic do niego nie czuje ani on do mnie, jest mi naprawde obojetny, bo nie stara sie dla mnie ani dla dziecka, wiecznie sie kloci i awatruruje, jest cholerykiem, z jego strony nie ma zadnej pomocy jego matka widuje dziecko raz na 4 miesiace mimo ze mieszka dzielnice obok i jest mlo0da bo 50lat, nie moge teraz odejsc bo nie mam wlasnych pieniedzy wogole zadnych nie pracowalam przed ciaza i nie mialam macierzynskiego, nie mam studiow zadnych kursow zadnego zawodu, moja mama pracuje na kasie w markecie czasem po 10-12godzin i nie ma stalych dni wolnych, nie ma stalych zmian ty;lko takie ktore np. zaczynaja sie w polowie dnia, jak ja pojde do pracyn mieszkajac z mama jesli sie nie dopasujemy nigdy zmianami ? kto odbierze dziecko z przedszkola? np. mama by miala zmiane od godz 12 do 20 a ja od 14 do 21 i co kto by dziecko odebral z przedszkola? ogolna lipa. szukam pracy juz rok i nie ma takiej na jedna zmiane !!!!!!!!! chcialabym znalesc pace gdzie bede niezalezna od nikogo taka na 1 zmiane gdzie sama zaprowadze i odbiore dziecko sama bede sie nia zajmowac gdy od niego odejde

kurwa ten sam durny styl jak rosa na betonie idz dziwko pierdolnij sie w ten durny ryj

co juz nie wymyslasz szmato glupia?

trzeba było od dziecka oswajać dziecko z obojgiem rodziców. a jak ojca nie było, to dziecko myśli, że jakis obcy. ja tatę odtrącałam też i dlatego, że mi się narzucał, za mocno ściskał, zmuszał do jakiś dziwnych zabaw w otwieranie drzwi w łazience lub coś. ale zaraz napiszecie mi, że prowo i tyle z dyskusji....

Gość Ona po prostu chce
zostawić męża i szuka pretekstu.A że to się odbija na dziecku to już jej nie obchodzi.Pewnie sobie głupia krowa znalazła innego i teraz kombinuje.Wiem bo był taki przypadek u mojej sąsiadki.Ojciec i mąż super ale ta sobie znalazła innego i wymyślała jak mogła.Bo bije ją i małą,bo zdradza itp.Chciała żebym do sądu szła zeznawać a że dobrze się znamy to wiem jak wyglądała sytuacja w ich domu.Powiedziałam że nie pójdę i nie będę kłamała. Moje dziecko też miało taki okres.Tylko wolało tatę.I wg ciebie to wynikało z tego że biłam dziecko?Krzyczałam na nie?Jesteś głupia i tyle.U mojej kuzynki podobnie-tylko mama.Tato broń boże żeby przebrał czy umył.Ale ona nigdy nie mówiła że on się nad dzieckiem znęca!!!!!!!!!!