Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erewrewre

Podobają wam się cmentarze w Poslce?

Polecane posty

Gość erewrewre

Bo opinie sa podzielone, ja kiedy pierwszy raz widziałam amerykańskie, to mi się b. spodobały, nie ma tego bezładu, kazdy grób podobny, ale jest w tym jakas skromnosc, i sa b. estetyczne. Nie rozumiem, dlaczego mimo nędzy ludzie bula na te okropne nagrobki, znacznie lepiej wyglądałoby zwykłe obramowanie i jakies rosliny

Gość samotna w sexie
mi sie nie podobaja, od zawsze byłam zdania, że jedyna rzeczą jaka powinnismy zgapic od amerykanców to własnie cemntarze. ładnie równo trawka rosnie, nagrobek i tyle, a nie tak ja u nas wielkie grobowce, zawalone, rozwalone itp. zastaw sie a postaw sie a wcale ani to łądne ani potzrebne. dlatego ja chce zeby mnie spalili i do ładnego pudełka włozyli:))

Gość zielonachmura
nie podoba mi się to ze mimo śmierci nadal ludzie nie są równi, na polskich cmentarzach są alejki z "willami"

Gość erewrewre
ja ogólnie to samo sądze, ale mam kolegę który się oburzyl jak mu to powiedziałam, i on je b. lubi

Gość joaquin
Szczerze mówiąc to mam to gdzieś jak wyglądają cmentarze.

Gość zielonachmura
są nieestetyczne, za duże, za duze rozniece miedzy nimi, jedne "odjebane" drugie opuszczone i rozwalone.. zero estetyki

Gość ja wprost kocham amerykanskie
cmentarze eleganckie i naprawde z checia wolalbym chodzic na takie niz na polskie zapchajdolki ani nie ma jak miedzy nimi przechodzic. Ale to sie nie zmieni bo polski narod to 100 lat za amerykancami jest 🖐️

Gość zielonachmura
chodzi mi o nagrobki