Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Zajadam się właśnie!!!

Polecane posty

Kebabem oraz mam czekoladki ( czekolada mleczna milka i druga czekolada alpen gold, merci, kinderki) a także rafaello :) Pychotka :)

Oczywiście! Ja tam zdania nie zmieniam :) co prawda stało się już że mnie stamtąd zwolnili ale teraz mam prace na czarno :D

Pamiętam, że często zastanawiałam się, dlaczego po słodyczach ''Wawel'' jest mi niedobrze albo boli mnie żołądek. Gdy koleżanka powiedziała mi, że kiedyś kupiła czekoladę, która wyglądała na spleśniałą, przestałam to jeść. Po tym, co napisałeś na tym forum mam 100% pewności.

Potem zrobie sobie jajecznice na boczku :) A jutro będę jadł tak 10:00 - Zupa rybna 10:30 - Ryba z ziemniakami i buraczki 11:00 - Naleśniki z serem :) To dostane w robocie :) Oprócz tego wezme ze sobą kanapki do pracy. - Bułka z szynką i serem - Bułka z boczkiem - Bułka z nutellą :)

Dobrze że chociaż jedna dobra duszyczka mnie posłuchała. Mam nadzieje że to nie jaja z Twojej strony.

Gość trefl1000
matko hiszpanin jak Ty dużo jesz :O ile ważysz ??

Jem bo lubie. I nie jestem gruby, ostatnio mam mnóstwo problemów i zauważyłem że na problemy działa nie alkohol w moim przypadku, nawet nie papierosy, a jedzenie. Jak jem to czuje się spokojniejszy, odczuwam jakby ugojenie. Kebab pyszny, bardzo dużo mięsa z sosem średnim. Może nie to że robisz jaja ale tutaj przez ten wawel niektórzy kafeteriusze byli na mnie źli.

Gość hhhhehehehheh
zyjesz w nedzy ojciec i matka nie pracuja skąd masz na żarcie?

Gość trefl1000
teraz nie jesteś gruby, ale jak tak dalej pójdzie i będziesz zajadał stresy to dojdzie ci kolejny problem otyłość!!

Ojciec i matka nie pracują ale ja pracowałem dzisiaj na czarno za co dostałem 80 złotych. Jutro idę i będę tam od 6-14 to stówa do kieszeni wpadnie. Ja zawsze ostrzegam przed jedzeniem. Tym bardziej że ta firma robi krzywde nie tylko konsumentom ale i dystrybutorom a także pracownikom.

Oglądam hotel52. Joanna Koroniewska czyli Małgosia Mostowiak z m jak miłość ma jakiś romans z księdzem. A potem są przyjaciółki.