Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tititit

Czy któraś korzysta z usług Luxmedu?

Polecane posty

Gość tititit

Czy są tu mamy, które chodzą do gienkologa w Luxmedzie?

Gość georginiaaa
Ja chodziłam :-)

Gość lopae
miałam okazję, ale polecam raczej Animusa www.animus24.pl

Gość tititit
Dziewczyny to ja mam pytanie, może trochę glupie ale co tam ;)

Gość tititit
We wszystkich przychodniach jest łazienka w której można sie przebrać. Czy musicie prosić lekarza, aby dał wam ta jednorazową spódniczkę i kapcie? Czy wszystko macie przygotowane w łazience??

wiesz co Ta łazienka znajduje sie w gabinecie tak ze ja to zazwyczaj spodnie w dół podmyć sie na bidecie i na fotel do lekarza a potem umyc sie na bidecie i założyć spodnie i do domku więc o spodniczke nawet nie pytałam.

Gość luxmed
Ja chodzę, sa jednorazowe spódniczki, ochraniacze na buty, bidety i plyn do higieny

Gość np. ja
Mi dali tylko spódnice, musiałam na boso iśc do fotela i to było okropne, pobrudziłam nogi. Fujj!!!

Ja też chodzę do Luxmedu. Zazwyczaj wszystko leży właśnie w tej łazience. Ja korzystam tylko ze spódniczek, skarpetek nie zdejmuję :) Na serio korzystacie z tego bidetu przed i po wizycie "na fotelu"? Ja nigdy nie korzystałam, bo wydawało mi się że to tylko do sytuacji awaryjnych jest tzn. jak się ma okres albo duże upławy itp. A po za tym to wydłuża się czas wizyty potem. A ja tak siedzę przed tym gabinetem i czekam i czekam i się czasem zastanawiam co te kobity tak tam długo siedzą u tego lekarza :-| Teraz już wiem - myją się pewnie :) Zaraz pewnie się ktoś odezwie, że ze mnie brudas, ale ja się podmywam przed wizytą u lekarza, w domu.

Gość arlenkaaa
Ja też z bidetu ani toalety nie korzystam, wyobrażam sobie, co tam za grzyby czy inne paskudztwa siedzą, przeciez mogła przede mna korzystać jakaś kobieta z infekcją. Łatwa droga do zakażenia.

Gość fjnjmfvmfmmmm
ja ze sobą noszę chusteczki do higieny intymnej np lactacid i podcieram się nimi przed samym badaniem

Gość arlenkaaa
A co do spódnicy to lekarka wyciągneła z biurka i mi dała do ręki. Ochraniacze na stopy lezały w łazience w takiej skrzynce i miałam wrażenie, że były używane bo leżały tak, jakby je ktoś zdjął i tam zostawił, porozwalane, nieopakowane.