Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagggoottootttoooooo

ludzie pomozcie, bo umrę ze strachu ;(

Polecane posty

zrobił mi się ostatnio taki jakby pryszcz po między udem a pochwą. Wycisnęłam go, potem znowu mi się zrobił i znowu go wycisnęłam. Dzisiaj niechcący przy myci scisnęłam tą krostę i zrobiła mi się czarna. Takj jakby wypelniona krwią, ale nie jest twarda, jest miękka. Lała mi się z niej krew. Teraz już nie, chyba już nie ma w niej ropy tylko taka czarna plamka została. Może to byc cos niebezpiecznego? Mam dopiero 14 lat i boję się isc z tym do lekarza. Nie wiem co mam robic. Aż mnie serce boli, naprawdę... Mogło to byc zapalenie mieszka włosowego, bo raz zgoliłam w tym miejscu włosy. Nie wiem może jakąs masc na to kupic albo rumiankiem moczyc. Proszę pomozcie...

ta krew jest pod skorą. Tak wypłukła teochę jest ta krosta i miękka. Boże po co ja tego pryszcza wyciskałam????

Gość siostra cudowna
Obrzydliwe :o jak mozna mieć pryszcze i to tam..

Gość domi nika
spokojnie, obserwuj to przez kilka dni i juz lepeij nic przy tym nie majstruj - mysle, że samo sie to wchłonie

jak sobie to wycisnęlam to tryskała mi ropa z krwia i taki ser i to mi trysnęło w usta, czy coś mi będzie ? :(

Gość 89uu
na pewno zapalenie mieszka, nie martw sie, nie grzeb przy tym a za kilka dni zniknie

Ale ta plamka ma czarny kolor czarny i srednicę gdzies 2mm. Jak dotykam to mnie boli. Ale dzięki uspokoiliscie mnie troszkę..

Gość siostra cudowna
To zwykły mikroskopijny wylew krwii podskórny, masz 14l a jesteś jakaś ociężała umysłowo :o

Gość ldsjak
tak to moze byc zapalenie mieszka wlosowego

Gość ldsjak
masc z cynkiem,albo suszyc

zagadaj do kogoś w aptece- niech ci dadzą jakąś maść, musisz przełamać wstyd i zapytać kogoś kompetentnego, a nie tu na kafe.

Gość siostra cudowna
Nie pisz jej ze 'suszyć' bo pobiegnie po suszarke ;)

Gość nie martw się na zapas
to przez wrastające włoski, co akiś czas też tak mam, a jak będizesz grzebać to się będize paprało kilka dni.

ale nie jest to niebezpieczne? Dobra, już przy tym nie będą grzebac. Myslicie, że ta czarna plamka sama mi zejdzie? Mieliscie kiedys cos takiego?

Gość ldsjak
ja przed porodem ogolilam piczke i wyszly mi tez takie niespodzianki-gin na to,a co to ?brodawki?nie to male czyraki ,stwierdzila polozna.U kobiet w ciazy i u dziewczyn buzuja hormony i robia takie hece.Nie przejmuj sie:)

Jeszcze przeczytałam w internecie, że nie powinno się tego wyciskac, a ja dwa razy wycisnęłam. A i ta plamka jest zaczerwieniona dookoła. Dobra, dziękuję wam za pomoc. Może uda mi się zasnąc.

Gość dorotayyyyyyy
Kup sobie Tribiotic lub Maxibiotic,to maści bez recepty.Smaruj ze 3 razy dziennie.Przemywaj woda utlenioną.