Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emenciaa.

Jak całkowicie wyłączyć telefon BlackBerry Bold 9780?

Polecane posty

Gość Emenciaa.

Kupiłam nowy telefon i nie wiem jak go wyłączyć. Kiedy naciskam i chwilę przytrzymuję czerwoną słuchawkę to on wyświetla komunikat, że się wyłącza i po chwili ekran gaśnie. Ale jak wtedy nacisnę króciutko czerwoną słuchawkę to on od razu jest włączony a przecież włączanie BlackBerry normalnie trwa dużo dłużej, ładuje się system itd. Chcę go całkiem wyłączyć żeby móc bezpiecznie wyjąć baterię. Wie ktoś jak całkiem wyłączyć Blackberry?

Gość kredka bambino
tak sie je wlasnie wylacza. Jak chcesz ladowac system itp to musisz wyjac baterie. 2 lata sie meczylam z tym cholerstwem i nigdy wiecej blackberry

Gość kredka bambino
tzn tylko jak wyjmiesz baterie i wlozysz spowrotem system ci sie laduje od poczatku. A tak to poprostu naciskasz sluchawke i tel jest wylaczony

Gość Emenciaa.
Dzieki:) Czyli mogę w takim momencie na pewno bezpiecznie wyjąć baterię, tak? Ale to znaczy, że on się bardzo łatwo sam włączy sam jak się go przypadkiem dotknie na czerwoną słuchawkę... ...i może gdzieś zadzwonić sam. To już jak rozumiem bezpieczniej mieć włączony i zablokować klawiaturę...