Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soniulkaaa

Brązowe upławy

Polecane posty

Witam,zauważyłam dzisiaj u siebie brązowe upławy i nie wiem czy sie martwić.Co jakiś czas występują one u mnie czasami po miesiączce czasami dwa tygodnie przed miesiączką.Mam bardzo malutką nadżerkę ale niby niczym nie grozi,ale od czegoś musi to być.Cytologie również nie miałam dobrej,miałam wówczas próbkę wysłaną do zbadania i wynik wyszedł dobry że tam niczego nie mam.Więc nie wiem o co chodzi???Boli mnie od dłuższego czasu jajnik prawy ,również byłam u gin. i mam mały torbiel ale podobno to normalne,ach już sama nie wiem co mam o tym myśleć,zaraz się okaże że mam wszystkie choroby świata... pomocy ...

Gość misiurama
skoro byłaś u ginekologa i zrobił ci badania chyba możesz być spokojna. chociaż może powinien zlecić ci wymaz, czy przypadkiem jakaś infekcja ci się nie zaczyna. spróbuj zastosować dopochwowo lactovaginal, to probiotyk, który pomaga własnie przy upławach.

Gość Dr Hans
Prawdopodobnie zrobiła ci się przetoka z robotnicy do wagony, a te żółte uplawy to po prostu kał w formie rzadkiej czyli tak zwana sraczka.

Ja też czasem mam takie upływy , ale lekarz powiedział mi że czasem tak się tak zdarza, a jak jeszcze masz nadżerkę to normalne, ja mam problem z jajnikiem prawym i dlatego sie tak dzieje.

Gość Dr Sznaps
Jak na moje oko to jeden z pierwszych objawów złośliwego nowotworu jajników.

Hmm..a już sama nie wiem co z tym zrobić.Człowiek chodzi do lekarza z myślą że coś poradzą na to,że jakoś pomogą a tu kicha...