Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

faceci biorą śluby, bo dzieci nie rosną na wierzbach

Polecane posty

Gość wredniucha4
nie chce mi się dzisiaj uświadamiać nieletnich

Gość a to nie można
mieć dziecka bez ślubu?

nie brakuje. nie wiem tylko po co ludzie zakładają rodziny. każdy ma każdego w dupie, liczy się tylko własna krew.

Gość wredniucha4
jakby liczyła się tylko własna krew - to każdy facet robiłby dzieci tylko ze swoją siostrą

robi z kobietą, z którą miesza geny, a potem i tak mnóstwo ludzi uważa, że żona to obcy człowiek i liczy się dziecko, bo to jest krew z krwi. jak słysze o tej krwi to nazistowksie niemcy stają mi przed oczyma.

Gość heloiza przekonac cie moze
psycholog szkolny - do dalszego leczenia. Zyczliwie to mowię Nie karmmy troilla w 4tym topiku.

jezu.... nic nie wiecie o życiu. nie chodzę do szkoły. jestem na ostatnim roku i czuję syf na świecie. że też nikt nie chce tu normalnie pogadać. powiedzcie coś. cokolwiek, milczenie uważam za potwierdzenie topiku.

Gość weszłam w jakis stary topik
i sie przerazilam - piszesz,ze jestes na 5tym roku - mam nadzieję, ze nie są to odpowiedzialne studia i ze nigdy w zyciu nie będę musiala z ciebie korzystac jako z fachowca. Jestes dramatycznie infantylna . A jakie to studia ciekawa jestem?

a matko! Dlatego jestem szczesliwa ze nie choruję i jestem z dlugowiecznej rodziny. Wsród lekarzy tez idioci sie zdarzaja znam paru. Ale na szczescie to nie lekarski, bo studia na tym wydziale trwaja wiecej niz 5 lat:):)

18:49 heloiza999 heloiza999@tlen.pl'; hej mam 23 lata. studiuję na 5tym roku. heloiza999 heloiza999@tlen.pl'; dzięki, może rzeczywiście... powinnam skupić się na ostatnim roku i cieszyć się ze stanu studenckiego, który się skończy już wkrótce heloiza999 heloiza999@tlen.pl'; leki nie, nie jestem chora, mam tylko dziwne stany emocjonalne ze sobą. chodze na psychoterapię, tj. teraz nie byłam już 2 miesiące ponad, a studiuję dwa języki obce, nowożytne, tłumaczenia.

gdzie w tym infantylność? z medycyna cię wyśmiałam oczywiście, bo wprowadziłas paranoję, że się mnie boisz;-p stąd wielkie litery, trzeba było sie domyśleć;-p nic nie ma infantylnego wtamtym topiku