Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotka..

Ale ze mnie idiotka :(

Polecane posty

Gość Idiotka..

10 lat temu zerwałam z chłopakiem. Byliśmy młodzi, on mnie kochał na zabój, a ja nie wiedziałam czego chciałam i go zostawiłem :o Bardzo żałuję bo gdy widzę jak on teraz ma... Piękna żona - ja przy niej to totalny paszczur, wszyscy mu jej zazdroszczą, widać, że o nią bardzo dba, mają razem firmę wiec pieniędzy też mają bardzo dużo co widać po nich, oboje po inżynierskich studiach,ostatnio ją widziałem z brzuchem na mieście :(:(:( A ja co ? Nie mam nikogo, pracuje w sklepie, a jak już ktoś mnie poderwie to jakiś kretyn po zawodówce :o to nie sprawiedliwe. Spotkałam go wczoraj to nawet nie odpowiedział mi na cześć :(

Gość wszyscy jesteśmy z małp32
a dlaczego niesprawiedliwe? właśnie bardzo sprawiedliwe ! facet najwyraźniej zasługuje na takie życie. Nie widze w tym nic niesprawiedliwego.

Gość Idiotka..
Też bym chciała takiego faceta jak On :( Jego, bo coś do niego czuje, ale przecież nie będę teraz wchodzić z buciorami w jego życie. Żałuję, że z nim zerwałam, tak mnie wtedy prosił żebym nie odchodziła :(

ale przecież nie będę teraz wchodzić z buciorami w jego życie" no ja myślę :D lepiej juz byc idiotką niż podwójną kretynką :D :P

Gość mijoanna
10 lat temu? buahahahahaha:D to ile mieliscie wtedy lat 13? 15 czy 16? jak ci koles nawet czesc nie odpowiedzial to znaczy tepoto bezrozumna ze nawet cie nie pamieta wiec daruj sobie te teksty o wchodzeniu z buciorami w jego zycie bo koles chyba razem z ta zona by cie zabili smiechem

Gość wszyscy jesteśmy z małp32
Nie czujesz nic do niego bo go zostawiłaś. A teraz?- teraz cię poprostu zżera złość, bowiem okazało się że to wartościowey człowiek, któremu się powiodło. a ty- no cóż..wybierałaś, przebierałaś...no to masz to czego chciałaś:D)

Gość Idiotka..
Jakbym z nim była i go doceniła wtedy to bym teraz żyła jak pani a nie... On był już wtedy dla mnie dobry i się starał :( a ja chciałam szaleć :o

Gość zarobass
widzisz pewnie jestes bazylem . jak by byłz toba to siedziałby na kasie obok.

Gość Idiotka..
Nie jestem bazylem :o

Gość stonka biedronka11
baby to jednak kurwy na kase. zeby gostek pracowałw biedronie to pewnie ty bys mu nie odpowiedziała czesc ale ze gosc ma kase ...

Gość Idiotka..
postanowiłam, że najpierw spróbuję go normalnie poderwać i wciągnąć w romans a jak mi się to nie uda to zniszczę jego rodzinę w inny sposób!!! jestem taka zakochana ochh!!!!