Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testowa6574

Pomocy co o tym sądzić?!

Polecane posty

Gość Testowa6574

Witam Mam pewien problem. Cykle mam 28-29 dniowe. We wrześniu owulacja przesuneła mi się na 18 dzień cyklu i wtedy raz jedyny "zadziałałam" z mężem, myślę, że na przesunięcie mogła wpłynąć moja choroba i leki jakie przyjmowałam...ale w 29 dniu cyklu dostałam okres, a raczej 3 dniowe bardzo skąpe krwawienie, bez skrzepów. Pierwszy test wykonałam 11 dnia po stosunku - negatywny, 13-negatywny, 17-negatywny. Tylko pierwszy z porannego moczu. Mimo wszystko od rozpoczęcia nowego cyklu szyjkę mam wyżej niż zwykle...Czy ktoś z was tak miał, że mimo negatywnych testów była w ciąży?

Gość panprzemas
owulacja jest zawsze 14 dni przed krwawieniem - wynika to z zywotnosci pecherzyka ktora jest raczej niezmienna. jest wysoce nieprawdopodobne zeby doszlo do owulacji w 18 dniu 29 dniowego cyklu. wynik test jest wiarygodny na 14 dni po wspolzyciu.

Gość Perw mobilna
PanPzemas niech się douczy, niekoniecznie 14 dni przed krwawieniem. 🖐️

Gość Testowa6574
Owulacje stwierdziłam na podstawie szyjki macicy która była najwyżej z całego cyklu + maksymalnie otwarta.

sprawdzanie samej szyjki nie daje żadnej pewności. owulacja nie była 18dc, tylko wcześniej. a po owulacji szanse na ciążę żadne. radzę zacząć mierzyć temperaturę, śluz i do tego ewentualnie szyjkę.