Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproc0A

Jestem szczęśliwa!

Polecane posty

Gość paproc0A

Dziś jestem motylem który uwolnił się ze swojego kokona. Zakochałam się:)

Gość polak nie budowlaniec
którą to gwiazdę kina zaszczyciłaś swoim uczuciem?

Gość paproc0A
Zakochana jestem w pewnym przystojniaku z kafe. Bardzo mu na mnie zależy.

Gość dzordzu
ty się nie martw fubus tylko gra niedostępnego, tak się droczy z tobą;) nie odpuszczaj!

Gość nie trzeba być
gejem żeby sie gejowi podobać:D

klamiesz fubusiu,gwiazdeczko moja,zapomniales juz jak nam sie dobrze ze soba rozmawialo:)tak, wiem, zniknalem na kilkanascie dni,ale ani przez chwile nie przestalem myslec o twojej jedrnej dupce.zaglaskal bym cie na smierc misiaku ty moj najslodszy👄

Gość dzordzu klunjeu
jestem kobietą, ale wszyscy mówią, że wyglądam jak facet. Czy miałabym u Ciebie jakieś szanse? przyznam szczezrze ze najmłodszą już nie jestem i matka mówi, że jak sobie kogoś nie znajdę to zostanę starą panną😭 czy chwiałbyś mnie poznać?

zdecydowanie wole mezczyzn,ale z braku laku i kobieta moze byc,nie licz niestety na dluzsze relacje ze mna,w gre wchodzi czysty sex,oczywiscie analny bo tzipki mnie w ogole nie kreca;)napisz jak wygladasz?masz silne, meskie lydki, czy raczej watle kobiece,a twoje palce u rak?sa smukle i zgrabne,czy raczej grube i koslawe?no i wreszcie biust?pelny czy raczej deska?

Gość dzordzu klunjeu
ojej, teraz żebym tylko się tobie spodobała:-o wiec tak, mam umięśnione pośladki, koślawe palce u rąk i grube, jestem częściowo deska, a łydeczki mam takie normalne ale chyba bardziej kobiece:( chociaż jak założę szpilki to mięsień trójgłowy jest widoczny:D

Gość dzordzu klunjeu
a małżeństwo nie wchodzi w oglę w grę?:( nie mówię, że od razu ale po jakimś czasie?❤️

Nie kłamie, owszem podobają mi się ładni chłopacy ale dlatego że kocham ogólnie pojęte piękno w ludziach i nie mam z tym problemu. Nie licząc mężczyzn którzy spodobali mi dopiero przez internet osobiście podobał mi się tylko jeden chłopak i to w gimnazjum, był naprawdę ładny, świetnie pachniał i miał cudne włosy na żel, zawsze chciałem być w jego pobliżu ale co miałem mu w zachwycie powiedzieć - Podobasz mi się ale nie jestem gejem? Albo wyznać mu jaki jest ładny? Żebym do końca szkoły miał etykietkę geja którym nie jestem? Poza tym nie działa też na mnie męski dotyk, sprawdzałem wielokrotnie. Może ktoś powie że jestem bi ale to też nie to, jestem po prostu bardziej subtelny i delikatny, dlaczego kobiety mogą witać się pocałunkiem choć nie są lesbijkami a mężczyzni już nie? Nie chodzi o to że sam chciałbym witać się pocałunkiem tylko podałem przykład, kobieta może wiele pozwolić sobie względem drugiej kobiety jeśli chodzi o mowę i komplementy a mężczyzna zostanie uznany za geja w ogóle uważam bycie mężczyzną za prostackie jeśli nie jest się świadomym słów 2Paca że wyznacznikiem prawdziwego mężczyzny jest to ile jest w nim kobiety.

a czy moglibysmy zdezygnowac z tych szpilek?o ile toleruje w nich mezczyzn,tak kobiety lepiej wygladaja w meskich lakierkach.a w jakim sexie gustujesz,bardziej delikatnie czy brutalnie.bo ja jestem typem romantyka,lubie swiece,zapach kadzidelek unoszacy sie w powietrzu,atlasowa posciel,a potem byc dobrze wyyebany❤️

skarbusiu nie slub nie wchodzi w gre. a bedziesz mi, odziana jedynie w te lakierki i biale skarpety, moonwalk prezentowac?bylbym szczesliwy:) uciekam skarbelki,moze jeszcze tu zagladne❤️🖐️

Gość duch cafe
no i już mi stoi znowu.... ja pierrdolę :classic_cool:

Gość paproc0A
Nie ważne co ma w spodniach ważne co ma w sercu i głowie.

Gość nie wyobrazaj
sobie za duzo🖐️