Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdara zakupowa

Pomóżcie w zakupach!!! :(

Polecane posty

Gość niezdara zakupowa

Hej! Chce kupic kozaki- długie, ale po pierwsze: - czy kozaki za kolano skracaja nogi optycznie :o ? (miałam w ubiegłym sezonie i tak stwierdzila siostra) po2: - mam torebke w kolorze brązowym dokładnie taki ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269200/908103/MIĘKKA%20TORBA%20BOWLING (wiec intensywny braz) a chciałam kupić szare kozaki, wiec to chyba nie bardzo pasuje? szary i brąz+ czarna kurtka?? :( :o?? Więc raczej powinnam szukać kozaków w kolorze brązowym, czy moga być szarym gdy mam szare dodatki typu apaszka?? Poradzcie mi prosze, od 2 dni biegam po sklepach i sama nie wiem jaki kolor i jak :( Co do pyt o skracanie nóg, to wazne bo ja niska jestem! Mam tylko 163cm Prosze dziewczyny o pomoc.

Gość niezdara zakupowa
W tym linku to ten 3 kolor- taki brąz/karmel

Gość niezdara zakupowa
jest tu kto... 😭 ???

Gość niezdara zakupowa
Żadna mi nie doradzi??

Gość niezdara zakupowa
Offermo, watpie czy jesteś na czasie w tych tematach :classic_cool: jednak dziekuje za rade ;)

Gość niezdara zakupowa
Ponawiam

Gość nie wiem dlaczego
skracają na pewno buty w kolorze mocno kontrastującym ze spodniami. Szary do brązu - nie bardzo. Brąz + czarny wygląda fajnie i jest z tego co wiem dosyć na czasie :). Wtedy z szarych dodatków raczej bym zrezygnowała