Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdssdds

Wierzycie w Boga ??

Polecane posty

Gość vdssdds

Krótka piłka. Tak albo nie (lub jesli jestescie agnostykami to nie/tak )

Gość to ja może w punktach:
nie

wierzymy :) i co ? będzie ciąg dalszy ? czy zliczasz wierzących - tak po prostu ?:)

Gość koralllllla
Tak, ale nie jestem chrześcijanką.

Gość vdssdds
Zliczam tylko wierzacych :classic_cool:

Gość w Boga wierze
w kosciol nie

Gość oho, ala zaczyna swą misję
:classic_cool:

tak ale to Bóg ustanowił kościół Chrystus mówił: „kto wami gardzi Mną gardzi, Kościół jest Ciałem Chrystusa. Nie można mówić, że Kościół to coś zupełnie innego niż Pan Bóg. Chrystus założył Kościół, a Chrystus się nie myli. To prawda, że Kościół składa się ze słabych ludzi, ciągle upadających grzeszników, ale tylko tutaj są sakramenty, droga do wieczności i zbawianie. Konsekwencje bycia w Kościele są wieczne. Tu nie ma żartów

Gość o kur............
nie, nie i jeszcze raz NIE. Tylko zascianek wierzy w takie zabobony :O

Gość prawictwo pospolite121
przestałem wierzyć gdy miałem 22 lata . Teraz mam 28 lat .

Gość ala wierzę w Ciebie, daj im
popalić :classic_cool:

Gość piosenkaaaa
Wierzę w mojego mentora przy ziemi w alka tego od prawienia kazania na niedzieli wierzę w biskupa, jego dupa sizia mizia nizia kizia kończę diss halo alo nie tym razem katoliku

Gość piosenkaaaa
Dobra muza techno dupa, bóg ci dupe urwie. krzyż w ambonie przy trumnie jesteś zero wierzysz miero zrób coś z tym pisda i hym

a ja zauważyłem ze inteligentni ludzi wierzą w boga Tylko kilka wypowiedzi naukowców: Christian Boehmer Anfinsen biochemik: 1972 nagroda Nobla w dziedzinie chemii: "Myślę, że tylko idiota może być ateistą." Werner Arber genetyk i mikrobiolog: nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Chociaż jestem biologiem, muszę przyznać, iż nie rozumiem w jaki sposób powstało życie... Uważam, iż życie zaczyna się dopiero na poziomie funkcjonalnej komórki. Najbardziej prymitywna komórka może wymagać przynajmniej kilkuset różnych specyficznych makromolekuł biologicznych. W jaki sposób takie już dosyć złożone struktury mogły się połączyć pozostaje dla mnie tajemnicą. Możliwość istnienia Stwórcy, Boga, stanowi dla mnie satysfakcjonujące rozwiązanie tego problemu." Sir Derek Harold Richard Barton nagroda Nobla w dziedzinie chemii:"Nie ma żadnej niezgodności pomiędzy Nauką a religią... Nauka pokazuje, że Bóg istnieje." Alexis Carrel chirurg nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Najzwyklejszą pychą jest wierzyć, iż jest się w stanie poprawić przyrodę, gdyż przyroda jest dziełem Boga." http://demotywatory.pl/3640477/Wiec-powiadasz

Gość piosenkaaaa
Merkaba a drugie tyle albo i dwa razy tyle naukowców i to wyższa rangą jest ateistami. Po prostu tych co wymieniłes podają się za masterow w swojej dziedzinie np biologi gdy nie znają odpowiedzi na jakieś pytanie uciekają do boga proste. Zakłamanie hipokryzja. Wystarczy spojrzeć na zdjęcie papieża oblowionego w złoto odzianego krzyżami i innymi błyskotkami normalnemu myślącemu człowiekowi zapala się lampka, boga nie ma religia to świetny interes :) wierzymy bo tak byliśmy nauczeni, dlaczego w krajach arabskich nikt nie wyznaje religii europejskiej? Odpowiedz sama..