Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EvaFC

Nie mam bardzo wiele kasy a raz na jakis czas kupuje luksusowe artykuly

Polecane posty

Gość EvaFC

- to chyba glupota... Jest tu ktos podobny?

Gość 9i9i9di k ;)
Ja też lubię oszczędzać, by raz na jakiś czas kupić coś ekstra :) Ostatnio kupiłam wannę z hydromasażem za 2000 zł, oszczędzałam pół roku :P

Gość EvaFC
Tylko ja np. oszczedzam na jedzeniu, a pozniej kupuje bizuterie z brylantami, albo chodze w starych ciuchach a pozniej kupuje droga kawe. Bezmyslne to takie. Poza tym wanna jest tez praktyczna, a moje zakupy nie sa praktyczne

Gość EvaFC
Poza tym nie mam zadnych oszczednosci

Gość EvaFC
Żeby dorobić staję nieraz na szosie, wystawiam nóżkę i daję...raz po raz, ale przecież skąd mam brać na te moje zachcianki. Oszczędności nie mam, bo na bieżąco na gumki wydaję, ale z tego chyba też zrezygnuję. Klienci są czyści przeważnie.

Gość EvaFC
Wspolczuje podszywie. A na zachcianki mam kase po prostu z mojej pracy. Dziekuje, ze podzielilas sie ze mna swoim sposobem na zycie. Widze , ze w innym poscie chcialabys, zeby ktos za Ciebie napisal prace, bo sama nie potrafisz. No coz, bez matury, bez umiejetnosci pisania - tylko ta szosa Ci pozostaje. Ktos ciekawszy sie wypowie?

Gość EvaFC
Podszywie, jesteś żałosny. Moja sprawa, że pracuję na szosie. Mam pieniądze ze swojej pracy i tyle. Poza tym jestem nudna jak flaki z olejem i nie mam czym się przejmowac. Chciałam stworzyć ciekawy wątek a tu jak zwykle kicha. Wszyscy mają mnie gdzieś, a ja jestem biedna, ale lubię sie od czasu do czasu wylansować. Żebym tylko miała czym

A co w tym niezwykłego? Każdy co innego potrzebuje na pierwszym miejscu i możesz sobie dowolnie wybierać co wolisz mieć a bez czego sie obejdziesz i nikomu nic do tego.

Gość EvaFC
Matko... po prostu chcialam normalnie porozmawiac. Zastanawiam sie, czy to poczatki zakupoholizmu, czy ktos ma podobny problem, czy walczy z nim, jak sobie radzi. A moze poki nie popada sie z powodow takich zakupow w dlugi, jest to niegrozne.