Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghknv,j

Chcę zrezygnować ze studiów dziennych-kiedy uczelnia odda mi dokumenty?

Polecane posty

Gość jghknv,j

I w ogóle jak to się robi, wystarczy napisać podanie o wykreślenie z listy?Ktoś był w takiej sytuacji?

Gość ninininina
Idziesz do sekretariatu, piszesz podanie, oddajesz legitymację, odbierasz świadectwo maturalne i żegnasz panie z sekretariatu. Alles.

Gość jghknv,j
Serio od razu dostaję dokumenty?Myślałam,że trzeba czekać na akceptację podania itp

Gość su.se.
nie zapomnij podbić obiegówki. bez niej nic ci nie wydadzą...:D

Gość jghknv,j
Nie wiem czy obiegówka będzie potrzebna, bo to pierwszy rok studiów i nic nie wypożyczałam ani nic, nawet nie chodziłam na zajęcia...

Gość Jane Austen... autorka
obiegówkę zawsze trzeba zrobic niestety... bynajmniej u mnie.

Gość su.se.
nie, żebym się czepiała, ale bynajmniej != przynajmniej:D

Gość zciekawosci
dlaczego rezygnujesz??

Gość łenłnłona
Jane Austen... autorka zapamiętaj sobie, kurwa, że bynajmniej to nie PRZYNAJMNIEJ! :O

Gość zciekawosci
jak pasńtwowo to bym sie nie wypisywał żeby miec legtymacje - znikzi na bilrty kino i te sprawy zaoszczedzisz troche grosza :) takze nie musisz chodzic ale lepiej to przeciagnac :P

Ja rezygnowałam w tym roku i idzie to tak: drukujesz sobie podanie i je wypełniasz, przykładowo: http://dokumenty.nf.pl/Dokument/501/Rezygnacja-ze-studiow/podanie-dziekana-rezygnacja-studia/ Idziesz do dziekanatu i prosisz o wykreślenie z listy studentów. Tam dają ci obiegówkę i musisz ją wypełnić (jest to zbieranie pieczątek z różnorakich instytucji). Przy oddaniu obiegówki otrzymujesz swoje papiery, a ty oddajesz indeks i legitymacje :)

Gość su.se.
indeksu się nie oddaje:o to już jest twoja własność

Gość jghknv,j
Rezygnuję żeby się zapisać na inny kierunek i dlatego jak najszybciej muszę mieć dokumenty. Wkurzajace są te obiegówki, bez sensu, z niczego nie korzystam a muszę chodzic i podbijać

U mnie zabierają indeks :) Dlatego wymusiłam wykreślenie z listy studentów (też zmieniłam kierunek), obiecując że przyniosę indeks na drugi dzień :classic_cool: Oczywiście indeks spokojnie u mnie lezy, bo mam kilka ocen do przepisania, a tamci niech czekaja do usranej śmierci na ten indeks :classic_cool:

Gość jghknv,j
ja jeszcze nie dostałam indeksu ani legitymacji, nawet za nią nie zapłaciłam, bo od razu wiedziałam,że będę rezygnować

Gość su.se.
toż to chamstwo jest:o zabierają wam ten indeks na zawsze czy oddają po jakimś czasie?

Nie mam pojęcia, czy oddają... ani niezbyt rozumiem, w jakim celu mi go zabierają :o Nie jest mi potrzebny tylko do spisywania ocen :classic_cool: Ostatnio wypełniam dokumenty jakieś i np. miałam spisac, ile punktów ETCS otrzymałam, co jest w indeksie, a gdybym nie pamiętała, ile zdobyłam, a indeks bym oddała tak, jak powinnam, to musiałabym lecieć do nich i się pytać? :o

Gość jghknv,j
mi oddali indeks razem z dyplomem licencjackim