Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lodzio

Smsy do koleżanki...

Polecane posty

Mój chłopak w poprzedniej pracy poznał panne, która była kelnerką. I nagle zaczęły się smski do niej wieczorami typu "co tam", "czy będziesz jutro" itp. Nie odczuwałam tego jako jakiś flirt, bron bożę! Sama mam kolegów do których napisze czasem co tam jak tam bo nie chce wyjść na jakąś idiotkę, która pisze tylko w nagłych sytuacjach gdy czegoś potrzebuję. Mój chłopak sprawdza mi czasem telefon oczywiście myśli, że nie wiem o tym ale, że moje sumienie jest czyste to nigdy nie miałam awantury z jego strony. Pewnego pięknego dnia na zakupach z nim i wspólnym kumplem stali przy leginsach i słyszę z ust mojego chłopa "Ta kelnerka ode mnie ma zajebistą dupę w takich leginsach..." Spojrzałam na niego i udalam, że nie słyszę. Jednak coś mnie zaniepokoiło bo gdy się upijał to często o niej mówił albo pisał "kiedy sie spotkamy" "nie mogę sie doczekać aż będziesz w pracy". Była awantura i to ostra. Później chwila ciszy jednak teraz ona znów zaczęła do niego pisać i zapraszać na impreze do siebie. Oczywiście mój luby o mało się nie zesrał na samą myśl, że pójdzie z nia na impreze. Pisał nawet, że myślał o niej ostatnio I tu moje pytanie: Czy kopnąć chama w dupę czy załatwić to między mną a nią?

Dodaj jeszcze, że jestem osobą nerwową i czasem nie potrafię się opanować i nie przywalić w jałope jakiejś idiotce....