Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delicjaaa

czy są tu osoby które sie cieszą ze nie poszly na studia albo zrezygnowały??

Polecane posty

Gość delicjaaa

mój kierunek podoba się wielu osobom ale stwierdziłam, ze to nie dla nie i się pomyliłam innych nie planuję czy jestem skazana na porażkę życiową, bo niektórzy mi to sugerują??

to zależy. Teraz znajdziesz sobie pracę w jakims dennym spożywczaku na kasie. Ja za pięc lat, kiedy skończę studia, też będę pracować na kasie, bo po moim kierunku nie ma pracy, a ty będziesz do tego czasu moją szefową :classic_cool:

Gość Asadera
Znam mężczyzne 10lat po politechnice który żałuje do dziś że skończył te studia,twierdzi że zmarnował życie i obwinia rodzinę zwłaszcza ojca że wymagał od niego tego by studiował a tymczasem marzeniem tego mężczyzny było zostać drugim Kubicą. Dziś prowadzi własną firmę i od zawsze zapija się z żalu o stare dzieje oraz żałuje tego że studiował.

Prawidłowo :) Po co masz się męczyć na jakimś innym kierunku tylko dlatego , że niby jest przyszłościowy. Mój brat cioteczny właśnie zaczął studia dziennikarskie. Nie wyobrażał sobie studiować niczego innego:) Czas pokaże ;)

Gość sail to the moon
rzuć studia, RZUĆ jeśli nie chcesz studiować! Ja nie rzuciłam, choć bardzo chciałam i do dziś żałuję, wpakowałam się w jakąś dziwną depresję. Na szczęście mam niecałe 23 lata i jeszcze sądzę, ze mam szansę zrobić w życiu to co chcę, ale zapewniam, że nigdy, ale to już NIGDY nie będę brać czyjejś "opinii" pod uwagę jeśli chodzi o moje własne wybory życiwe :(