Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21f11f1100d

Żadna dziewczyna nigdy mnie nie chciała bo nie piję i jestem mało towarzyski

Polecane posty

Gość 21f11f1100d

nie pije alkoholu bo nie lubie, nie pale, nie cpam, nie imprezuje, nie lansuje sie nowym szajsungiem czy innym ajfonem - mlode laski widzą to jako oznaka posiadania kasy, zenada. Nie ubieram sie w galeriach handlowych - nie wygladam jak ''modny'' wspolczensy koles tj. hipster, nie jestem tez dresiarzem etc, wygladam normalnie - to jak widac za malo. Umiem wszystko w domu zrobic, sam układałem z ojcem płytki w domu, deski na podłodze, budowalismy garaz, hydraulike wszystko - bez pomocy tzw. fachowcow, sam tez zbudowalem wlasny telefon z roznych czesci - unikat :) Umiem gotowac, potrafie przejechac rowerem 100km bez zmęczenia, znam sie na rolnictwie mimo iz nie mieszkam na wsi ale uprawialem i nadal uprawiam warzywa na dzialce, drzewa owocowe etc :classic_cool: Mam duzo wiecej zalet, ale nie jestem atrakcyjny dla wspolczesnego ''lachona'' niski, malo towarzyski, zaden cool spoko koles life is brutal :classic_cool:

Znajdziesz dziewczynę taką samą jak Ty, ale takich dziewczyn jest tak mało na świecie, że to może trochę potrwać. Powodzenia w każdym razie :)

Gość vcbvcbc
no pewnie tak bo oglada sie tylko za laluniami chociaz zaraz zaprzeczy

Gość zeroo jedenn
Nie wiem gdzie wy widzicie te wszystkie normalne dziewczyny, inne niż mainstreamowa większosc :D Może wsrod pokolenia 26latek i starszych, młode niestety są zjebane

Gość Okej....
Ile masz lat? Jesteś zaradny więc zamieszkaj sam, kup sobie samochód, miej dobra prace i wtedy znajdzie sie materiał na żonę, będziesz trochę starszy więc i one już zmądrzeją bo cool kolesie raz ze na bezrobotnym, dwa z odorem alkoholu na ustach bedą znaczyć niewiele

Mlode klna, pija, cpaja, uzywaja tabletek antykoncepcyjnych, maja wielu partnerow, niektore sa po aborcji.

ja mam 23 lata i jestem normalna:D juz sie wyszalalam, jak raz w tygodniu wyjde na impreze to mi starczy :P potrafie biegac 45min bez zmeczenia:D

Okej.... - Tylko ze jak on sie juz ustawi, czemu mialby brac kobiete po przebiegu i przejsciach?

Gość to, że nie pijesz to żaden
feler, gorzej z nietowarzyskością.

Gość bu hehehhe heh
taa po kilku latach materiał na zone : laska która chlała non stop na imprezach, ruchała się na tych imprezach ''z kolegami'', na kafe pelno takich ''dalam koledze co teraz?'' :D, palaczki zioła, 20% lasek do 18roku zycia mialo seks za dobra materialne- wg pewnego kolorowego pisemka, badanie robilo smgkrc, z dupy te dane sie nie wziely :O po co komu taki śmiec na zone? to tak jakby wyjąc stare porwane portki ze smietnika i wmawiac innym ze są nowe :O

Gość ja tam myślę że
chyba jesteś trochę zbyt wymagający i i rowniez trochę zakochany w sobie. wszystkie są be wg Ciebie, a myślę, że warto się trochę szerzej rozejrzec i przede wszystkim bardziej otworzyć na innych a nie z góry oceniać- bo ta ma iphona to jest poyebana, ta sie lubi napić czasem wina to tez nie dla mnie... z takim podejsciem nigdy nikogo nie znjadziesz...

Gość zielonachmurka
Ja jestem normalna, mam 20 lat, nie chodze na imprezy bo nie lubie, wole jechac na dzialke albo isc na rower, spacer albo jechać gdzieś pozwiedzac. Mam tylko kilka kolazanek, bo wiekszosc mnie nie rozumie, nie rozumieja jak to nei chce isc na rynek na impreze..

Gość zielonachmurka
Ale lubie od czasu do czasu wypic reds'a :)

Gość prawda boli.........
facet ma racje, ciezko o normalna kobiete, niby sie dorobi itd. ale co mu po tym? wezmie sobie zdzire za zone co mialo iles tam facetow? szkoda goscia bo jest normalny

Gość Marcin1717
he mam tak samo jak autor nie pije nie pale nie imprezuje . Mieszkanko samochód praca 26lat i co ? Jest Piątek wieczór a Ja Sam w domu :( no z psem

Gość ????????????????
wiekszosc dziewczyn leci na "imprezowiczow" trzeba to przyznac ;)) jestesmy chyba w poodbnej sytuacji bo ja tez siedze sama w domu w piatek wieczorem nawet nie mam sie do kogo odezwac

Gość gość
Kobiety nie lecą na imprezowiczów tylko na tych co chodzą na imprezy. A że na imprezy chodzą przeważnie imprezowicze to cóż. Radzę poprostu wieczorami wychodzić z domu, bo właśnie kluby, domówki czy zwykłe spotkania przy piwie sa najlepszym miejscem by poznać dziewczynę lub kogoś kto cię z jakąś zapozna. Naprawdę nie nudzisz chlać szpanować czy ubierać sie w markowe ciuchy. Choć odrobina szyku w wyglądzie by nie zaszkodziła. Ze wzostem i małomównością sie ni nie zrobi ale mozna to nadrobić zaradnością. Mowie to do wszystkich. Mam nadzieje ze konta sie wyrobił przez ten czas.