Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnasuka

zimna suka ciagle niezadowolona

Polecane posty

Gość zimnasuka

ciagle jestem niezadowolona ze swojego chlopaka, co by nie robil to nic mi nie pasuje. ostatnio zrobilam mu awanture, bo poszedl na piwo z kolegami po zajeciach na uczelni, bez zadnych krzykow oczywiscie tylko subtelna i wyrafinowana ironia i gra na emocjach (w tym jestem najlepsza) ciagle go ranie slowami i doluje. dzisiaj uswiadomilam sobie swoje wyrachwanie, kiedy doprowadzilam go do lez, on nie potrafi sie obronic, bo jak to facet nie umie wszystkiego ubrac w slowa. jestem na prawde zimną suką a mimo to on mnie kocha i mowi, ze jestem dla niego dobra. zaluje, ze bylam dla niego taką suką.

Gość uwielbiam Was normalnie
i co? ppostanowiłaś się zmienić czy po prostu chodzi o to, że nie zdawałaś sobie z tego sprawy?

Gość zimnasuka
nie zdawalam sobie sprawy, myslalam, ze jestem cudowna i kochana. a najgorsze jest to, ze pewnie wiekszosc kobiet jest taka niewyrozumiala dla swoich facetow. postanowilam sie zmienic, przyznalam, ze zle sie zachowywalam i przeprosilam go. zasluguje na to, zeby mnie zostawil, ale on nawet nie byl na mnie zly tylko taki posmutnialy. przesadzilam :(