Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochana:(

Mój chłopak nie zaprosił mnie do domu po roku związku- Jak z nim rozmawiać?

Polecane posty

Witam jestem z moim chłopakiem rok spotykamy sie cały czas u mnie Mam 20 lat a on 22 dzieli nas odleglosc 20 km oboje pracujemy i studiujemy widzimy sie raz w tyg na caly dzien , byłam u niego na mieszkaniu raptem 3 razy bo on wynajmuje z innymi studentami , dzieli go odległosc od rodzinnego domu ponad 90 km . w domu jest raz na 2 tyg cały weekend , i do tego czasu nie zabrał mnie do siebie i nieprzedstawił rodzinie. U mnie każdy go zna rodzice siostra , był ze mna na weselu wiec znajomi tez . Ja nie znam jego znajomych rodziców mówiłam mu o tym kilka razy żer troche mi to przeszkadza bo chciałabym poznac jego rodziców powiedział że kiedyś mnie weznie i że o tym pogadamy jeszcze.. Nasz zwiazek sie sypie od jakiegoś czasu to nie jedyny powód niby jest czuły ale niekiedy bardzo oschły egoistyczny nie podoba mu sie mój wyglad kaze mi ćwiczyć to tez mnie boli .. No i trzecia sprawa to to że zdradził mnie emocjonalnie bo flirtował z koleżanka na gg .. Raz mu sie to zdarzyło wybaczyłam , ale męczy mnie to nie mam zaufania. Jak z nim rozmawiać bo czeka nas powazna rozmowa ?

Szczerze z nim porozmawiac, o Twoich uczuciach a nie oskarzajac go, ze nie robi tego czy tamtego. Wyjasnj mu dlaczego to dla Ciebie wazne. Jak ma byc dobrze to bedzie, najwazniejsze sa intencje i nastawienie, jesli jest zakochany i mu na tobie zalezy, to to przyjmie do siebie i cos z tym zrobi. Moj mnie przez poltora roku prawie nie przedstawil swojej mamie, raz tylko bylismy przejazdem na kawie u jego chrzestnej. Jak przedstawil mnie swojej mAmie w koncu, to po miesiacu przyjechal do mnie i z premedytacja zrobil mi dziecko :-)

Gość analfabetko, gdzie byłaś?
na mieszkaniu? :D

Gość a tak mi sie nie chce
naucz sie pisac z sensem...