Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak mi sie nie chce

musze szukac nowej pracy

Polecane posty

Gość Tupolew 22754
2,5k - no właśnie takie podejście nie jest dobre, bo to nie chodzi o pracę, ale o siebie. A wymówki, że to urząd, że nic nie zmienią to można wymyślać w nieskończoność, jak każdy jest nastawiony na brak zmian - to nic nie zmieniają.

Gość jak to nie masz opowiadaj co i
Tupolew a zobacz : takie Centrum zdrowia dziecka , tam mają zwalniać. gdzieś jeszcze też w jakimś szpitalu pozwalniali ludzi. Może autorka jest takim szaraczkiem co żadnej innowacji nie wprowadzi, bo jaka innowację wprowadzi np.pielęgniarka? Nie każdy jest tą księgową..zresztą nawet księgowe to też się mogą kreatywności nauczyć....

Oj tam, nie trzeba mieć super ważnej funkcji, żeby mieć pewność. Jak szef jest rozumny to nigdy nie puści tej Twojej przykładowej pielęgniarki, która to ma cudne podejście do ludzi, jest niezwykle pomocna i pracowita - ja tak mogę w nieskończoność, przepraszam ;) A jak ta pielęgniarka ma fajne podejście do ludzi, jest niezwykle pracowita i pomocna - to czy o nową pracę musi się martwić? - pewnie nie, bo znajdzie ją raz - dwa. O co chodzi? - o samorozwój, o pracę nad sobą, dzięki temu życie może być naprawdę przyjemne i bez zmartwień typu "nie mam po co żyć" ;)

ta...i tak będzie te ileś dziesiat pielęgniarek albo biurokratów analizował? Może i masz rację

ale kogoś jednak zwalniają :(

hej, nie martw się. Może faktycznie masz zadatki na wybitną osobę, może nie warto sie chować?

Gość ktos moze byc wybitny
i moze dotej pory sie sprawdzac w pracy, ale jesli statek zwany firma zaczyna zmieniac kurs, to jego umiejetnosci staja sie niezupelnie przydatne, wtedy taka osoba musi sobie szukac innego miejsca...

Gość ejpodnosze i pytam
szukasz tej pracy?

Gość ja też straciłam pracę i
nie mogę się pozbierać

Gość hej znalazłaś coś już??
czy szukasz?