Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak no jak???

NAJPIĘKNIEJSZE KOBIETY TO SZATYNKI

Polecane posty

Gość lal lal lal
to dziwne ze w bajkach wszystkie wiedzmy sa przedstawione jako rude i czarnuchy ?

Gość lal lal lal
gowno wiesz o zyciu

jestem fanką Realu Madryt poza tym wklej fote, tylko swoja, to ocenimy czy jestes faktycznie ladna 💤

Gość AlaMaPale!
Ty, lal lal lal (ja po mordzie), pewnie wygladasz nastepujaco (jak standardowe blond-niunie): zanik brwi- domalowane kredka, przepalone blond klaki- czasem z ciemnymi wstawkami (blond na wierzchu, czern pod spodem), maksymalna solara, co tworzy smieszny kontrast wobec calosci, tipsy dlugosci najmniejszego palca z dodatkiem pseudo-krysztalkow i innego g****, kolczyk w pepku, standardowo tatuaz nad tylkiem, kolczyki wielkosci kol od karocy, bluzeczka i kurteczka odslaniajaca brzuch i kolczyk w pepku, no i ten makijaz, az splywa z twarzy- podobnie jak maskara, ktora doslownie kapie z rzes i ten pomaranczowy odcien fluidu, ktory kladziesz na twarz, pozostawiajac widoczna linie oddzielajaca szyje od twarzy tworzac znow komiczny kontrast. Ot, tak wlasnie sie nosisz..

Gość lal lal lal
a i taka rada dla cb niech ci kowal zmieni geby owal hahaha jeb sie

Gość AlaMaPale!
No i w bajkach wszystkie blond sa glupiutkie, naiwne i zawsze trzeba je ratowac z jakis dziwnych sytuacji...

Gość Blondas_Kraków
Dlatego napisałem że co z tego jak blondyna ma figurę,cycki i dupcie jak twarz ma brzydką.U mnie w mieście pełno jest takich i jak polscy faceci ich nie chcą to biorą się za południowców !

Gość lal lal lal
ja mam naturalna jasna karnacje , nie uzywam fluidu , nie mam kolczyka i mam piekne pelne brwi .

Gość AlaMaPale!
Buahahaha, a przeciez nieco wczesniej pisalas, ze pelne brwi to atrybut szatynek. No tak, znow pisala nie uzywajac tej jednej komorki mozgowej, ktora wlasciwie sluzy tylko do uruchamiania funkcji 'ssania'..

Gość lal lal lal
wypierdalac z kraju czarnuchu !!!!!!!!!!!!!! hahaha

jestem dziewczyna, zeby nie bylo :D chcialam tylko zobaczyc jaka jestes brzydka :D bo ladne laski sie tym nie chwala na necie, tylko korzystaja w realu tepa dzido 🖐️

Gość AlaMaPale!
Ooo, prosze kolejna, umiejaca wyslawiac sie w jezyku ludzi ladnych inteligentnie!

Gość lal lal lal
gtfo wygladasz zapewne jak moje wydaliny .

Gość lal lal lal
moj chlopak na mnie sra gdy ma orgazm :)

Gość lal lal lal
nara ula idz sie przespac