Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0001ddds

Dlaczego pakerzy i typy spod ciemnej gwiazdy mają najlepsze laski ???

Polecane posty

Gość 0001ddds

Znam dziewczyne, chodzilem z nią do podstawówki, teraz ma 21 lat studiuje prawo na UW i anglistyke na tej samej uczelni, dwa kierunki, jest zajebiscie ładna ,lubila mnie tylko w 3 klasie :D potem zaczela traktowac jak gowno...inne laski tez..... jej matka to nauczycielka rownie zajebista babka, młodsza siostra tez jak mamusia, ojciec moim zdaniem tez jest przystojny sam bym chcial tak wyglądac w tym wieku, pracuje jako fotograf. Idealna rodzinka. Faceta ma w wieku ok 28-35 lat, z geby widać ze raczej nie pracuje za biurkiem 8h dziennie ani na budowie, na pewno kreci widac to po gębie bandziora, typowy paker , sylwetka kulturysty , jezdzi na zmiane bmw albo audi najnowsze modele ;O I takich dziewczyn pelno widze, czemu takie swinskie ryje maja najlepsze dziewczyny ? Prosze mi tylko nie pisac ze na takich lecą dresiary i kretynki po gimnazjum !!! leca ale na osiedlowych blokersów sluchających jakiegos gownianego rapu

Gość aniullllek
bo jakby im odmówiły to by im się stała krzywda :D🖐️

Gość w jakim sensie
W jakim sensie najlepsze?Atrakcyjne/wyzywające/ zewnętrznie,za którymi oglądają sie inni faceci? Nie rozumiem,inteligentna i atrakcyjna nie zdecyduje się na związek z napakowanym tępakiem.

Gość Trent Easton
każda tak mówi. ale typek zbajeruje ją tak że się nawet nie skapnie kiedy

Gość O przeszłości kobiet
Bo współczesne panny to dno

Ambitne studentki jak widać lecą na karków, dilerów i innych cwaniaków

Gość hkjhljlkjkl;
laska moze byc nawet fizykiem jądrowym , co z tego ze ma łeb do nauki ? jak one w wiekszosci lecą na to samo: - kasa, widza drogi samochod to juz im sie goraco robi, niemal wszystkie to blachary, ktora wsiądzie do czikłeczento albo Nyski ?:D - wygląd - męski charakter, wulgarnosc ale nie chamstwo, im to imponuje a nie kluchy typu Rysio z klanu

Dla mnie kobieta, która jest w stanie z prostakiem sypiać jest nic nie warta

Nie byłbym z panną, która była z prostackim pakerem

Gość tak teraz jest facet
moze byc pustakiem bez szkoly, ale miec dobry wyglad i fajne auto od tatusia i juz ma branie

Bo może laska jest bardziej pusta niż Tobie sie wydaje, albo facet jest spoko choć wygląda na cwaniaczka :) innej opcji chyba nie ma, musisz sie mylić co do kogoś.

Gość rtrtrtr23
ja nie rozumiem dlaczego wtórne prawiki z kafeterii przypisują wszystkim lepiej wyglądającym, mającym kasę i posiadającym samochód facetom tępotę umysłową. no chyba jednak nie są tacy tępi skoro sobie dobrze w zyciu radza i nie muszą żalic sie na portalu dla kobiet jakie, to laski sa puste. a wy nie macie ani inteligencji, ani ciekawej osobowości, ani wysportowanej sylwetki, ani kasy i wielkie zdziwienie, że kobiety takie durne, że się nie poznały.

Gość a moze facet jest
gangsterem?

Gość Staszku-umyj-włosy :)
jak szypko zrobic siem w takim razie na Conana ...?

Gość laski maja plebejski i tandetn
y gust

Gość były prawik
ja nie rozumiem na jakiej postawie twierdzis ,ze to gangster ? no ludzie kochani .. skoro kolesia stać na dwa dobre samochody to znaczy ze sobie dobrze w zyciu radzi jest przedsiebiorczy ,zaradny ..jest napakowany ? no widzisz czyli jest wyrwały bo zeby zbudowac solidna mase i ciało trzeba ostro tyrać ... tyle wiemy o nim z tego opisu co podałeś ..a ty sobą co reprezentujesz ? co w zyciu robisz ?

Gość zeby byc wielkim pakerem
to trzeba brac sterydy. a w mlodym wieku nie zarobi sie na 2 luksusowe auta. chyba, ze sie jest marcinem p, ktory teraz siedzi w wiezieniu

Gość gość
Lubia pakerów a potem jako samotne matki z dzieckiem szukają mądrego i wrażliwego partnera :)

Gość gość
Zycie lubi platac figla. Kobiety wybieraja takich przez ktorych potem beda gadac ze zmarnowaly zycie. Dzis im lepiej wychowali Cie rodzice tym mniej atrakcyjny jestes dla kobiet. Oczywiscie beda sie tego wypieraly ale jak spytasz sie je o ich zwiazki to zauwazys ze mowia o samych zlych typach.

Gość gośćogdj86y
Były prawik swietna wypowiedz..brawo..gogusie maminsynki pierdołowate nie potrafiacy isc na siłownie,nie umiejacy bronic kobiety psioczą na tych przypakowanych oskarzajac ich o tępotę umysłowa zeby zakamuflowac wlasne kompleksy i zazdrosc o to ze kobiety wolą silnych i odwaznych a nie p**dowatych mieczaków

Gość gość
zaradnych i wytrwalych..tak panowie..my nie lubimy dresów i gangsterów tylko silnych zaradnych opiekunczych i mamy do tego prawo tak jak wy lubicie szczupłe laski a bycie szczupła tez wymaga wytrwalosci ćwiczeń wysiłku

Gość gość
Tak , tak. Za parę lat te mądralińskie(przeru....ne i zostawione) będą pytać czy to na forum czy swoich psiapsiółek czy mamy. "Czy ja jako samotna mama mam jeszcze szansę na miłość ? Na normalnego porządnego faceta?"(czytaj jelenia/frajera który będzie robił na jej bastarda).

Gość Tomasz41
To co napiszę, może nie do końca pasuje do tematu, ale myślę, że ma trochę z tym wspólnego. Mam 41 lat, 182 cm wzrostu, 90kg wagi, wysportowane ciało. Poznałem niedawno interesującą, 30 letnią kobietę, pannę bezdzietną. Kobieta bardzo atrakcyjna fizycznie, wykształcona, ambitna, pracująca i z poczuciem humoru. Wydawała się ideałem i spełnieniem moich marzeń. po pierwszych kilku spotkaniach zauroczyłem się. Jednak z rozmów z Nią wynikało, że najważniejsze czego oczekuje od faceta to poczucie bezpieczeństwa. Uwielbia dyskoteki, nocne wizyty w pubach, generalnie miejsca, gdzie schodzi się sporo chuliganów i sporo się dzieje złego. Nie widzi również problemu, gdy w jej otoczeniu mężczyźni zarabiają na życie prowadząc lewe interesy, a na moje słowa dezaprobaty odpowiada, że życie to nie bajka... Sam nie należę do tchórzy, ale poprzednia mądra dziewczyna nauczyła mnie unikać takich miejsc i sytuacji gdzie czai się niebezpieczeństwo. Zawsze bym stanął w obronie swojej kobiety, ale uważam, że ciągota do takich miejsc to trochę igranie z losem. Do tego załamuje mnie fakt, że z zachwytem wspomina jednego ze swoich byłych, którego poznała gdy wyszedł z więzienia, że on jej dawał takie ogromne poczucie bezpieczeństwa. Kolejny też był OK, pomimo, że nasterydowany i umawiający się na ustawki. Niestety nie widzi tez nic złego w tym, że faceci się biją o byle co. Ja to postrzegam trochę inaczej, sam nie byłem święty, ale to było gdy miałem 20 parę lat, teraz wiem, jak niewiele czasem brakowało abym komuś zrobił dużą krzywdę lub ktoś zrobił ją mi. Czasem słuchając jej miałem wrażenie, że nie agresywny, nie wytatuowany i uczciwie pracujący facet jak ja to nieudacznik. Czy naprawdę aż taki upadek moralności wśród kobiet ? Znam wiele takich - głownie to panny z dzieckiem szukające dopiero teraz spokojnego mężczyzny.

Gość gość
masz 41 lat a piszesz jak dziecko. kazdy czlowiek ma inne pragnienia, dazenia i idealy. jedne kobiety lubia "zlych chlopcow"a inne lagodnych. Jendni mezczyzni lubia "latwe kobiety"a inni nie. Widocznie to nie jest kobieta dla ciebie, szukaj dalej. Powodzenia, napewno kiedys ja spotkasz! Niech kazdy bedzie w zwiazku z kim chce, NIC CI DO TEGO!

Gość gośćii87ghfg
Gosc 16:51 brawo brawo brawo pieknie i trafnie napisane..sa kobiety ktore szukaja bogatych bo tylko na kasie im zalezy,sa takie które chca porzadnych spokojnych miłych,sa takie ktore lubia niegrzecznych przebojowych,inne lecą na wygląd a jeszcze inne zle trafiły po prostu..np chcialy dobrego a facet okazał sie dupkiem..mezczyni tez mają rózne oczekiwania_jedni lubią szare spokojne myszki,inni głosne odwazne łatwe jeszcze inni mądre ale seksowne atrakcyjne...co czlowiek to inne oczekiwania

Gość gość
Głupotą jest bezmyslne narazanie zycia i zdrowia mezczyzny,chodzenie z nim po niebezpiecznych dzielnicach o poznej porze i prowokowanie ale facet który nie potrafi czy boi sie bronic swojej ukochanej w razie niebezpieczenstwa gdy cos moze sie jej stac zlego to c**a nie mezczyzna

Gość gość
gość dziś , to chyba właśnie taka naiwna pusta lala, która broni swoich wyborów chuliganów. Będziecie płakały na tych swoich bad boy'ów :) Tomasz41, jesteś mądrym facetem i na pewno wiele kobiet szuka takiego.

Gość gość
Dlatego nie należy współczuć i żałować młodych matek z dzieckiem które pozostawione swojemu losowi przez byłych , nagle odzyskują rozum i szukają dobrego i opiekuńczego faceta. Należy je kopnąć w zadek i powiedzieć że mają to co chciały i że to ich wybory doprowadziły je do obecnej sytuacji. Nie należy dawać wiary ich łzom, smutnym minkom i oczom. Puszczalskie manipulatorki które uważają że należy im się łatwe i wygodne życie zawsze, w każdej życiowej sytuacji. Chciały emocji no to mają, najpierw śmiech i zabawa, teraz łzy.