Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś też prawik

pytanie do prawiczków

Polecane posty

Gość kiedyś też prawik

wiem ,że wypowiadają się tutaj chłopaki zwani prawiczkami i teraz mam pytanie następujące. Do ilu kobiet "startowaliście" w swoim życiu ,ale tak kurde szczerze z ręką na sercu ..pamiętajcie ,że mnie możecie oszukać ,ale siebie nie.

Gość japowiem,,,,,.
na powaznie latałem za 4

Gość swiesda
też ok. 4 które to laski mi się na prawdę podobały ale one nawet mi nie specjalnie dały szansę polatać za sobą.

Gość policjanttt....
do około 15

Gość do zadnej trzeba
znac swoje miejsce w szeregu, poza tym w obsertwacji wynika ze predzej czy pozniej znudzilbym sie dziewczyna wiec szkoda jej zawracac glowe

Gość SebastianKraków29
Przeanalizowałem wszystkie próby podrywu i wyszło mi, że tak poważnie startowałem do pięciu, oto ich imiona: Monika S, Agata B, Klaudia S, Jolanta Ś, Paulina O Czyli wychodzi mi średnia jeden podryw na dwa lata. Od wszystkich dostałem kosza. Niedługo wybieram się na serię kursów uwodzenia to może w końcu znajdę sobie jakąś kobietę do miłości.

Gość kiedyś też prawik
ważne żeby próbować. .. ,a z czarnych nicków to nikt się nie wypowie ? Przecież to żaden wstyd. Ja dodam od siebie ,że sam należałem do tej mniej chwalebnej grupy prawików czyli do tych co nie próbują bo "wiedzą lepiej" . No ,ale w koncu wziąłem sprawy w swoje ręce i efekty miałem ..szkoda tylko ,że zmarnowałem 10 lat na baniu się ..no ,ale to idzie odrobić

Gość Frank Dux
Około 200 kobiet przez 10 lat. Bez powodzenia. No ciekawe co teraz Samanta mamba powie