Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa ciekawa

Jak mam to zrobić?

Polecane posty

Gość Onaaa ciekawa

Chodzę do liceum i jest u mnie w klasie taki jeden chłopak. On jest taki cichy i nieśmiały, do nikogo się nie odzywa prawie i nikt go nie lubi. Większość się z niego śmieje, ale mi się on akurat podoba i chciałabym się z nim bzyknąć. Wiecie może jak złapać z nim kontakt? On nie ma fb ani nic podobnego bo patrzyłam. Na serio mi się podoba i mi go bardzo szkoda, często o nim myślę, ale nie wiem jak z nim dyskretnie zaprzyjaźnić, bo zależy mi na tym, aby nikt się o tym nie dowiedział, bo nie chcę sobie w szkole i wśród znajomych zepsuć reputacji. Macie jakieś pomysły?

Gość Onaaa ciekawa
Ale o co Ci chodzi wgl?

I wy mnie ludzie porównujecie z TYM? :O :O :O Tak na dobranoc, do ciebie, autorko - jesteś pusta lala. :) A ja myślałam, że to ze mną jest coś nie tak. :O

Gość Onaaa ciekawa
Jaka pusta lala? Weź się zamknij i nie mów takich głupot skoro mnie nawet nie znasz!! Myślałam, że to jakieś normalne forum i ktoś mi pomoże a tu się mnie tylko czepiają i nawet nie napiszą o co chodzi :/

o to że chcesz aby ciebie przeleciał jakiś facet który ci się podoba (mylisz uczucie z seksem) a potem to ukrywać aby się nie wydało bo będzie obciach...

Gość Onaaa ciekawa
Ale ja chcę się z nim chyba zaprzyjaźnić nie??? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? A sexik przy okazji czemu nie skoro mi się podoba :)

Czyli chcesz się z nim zaprzyjaźnić, ale wolałabyś aby nikt o tym nie wiedział bo sie go wstydzisz? Niezła przyjaciółka z Ciebie. Czuję wielką przyjkaźń!

Gość Onaaa ciekawa
O kvrwa! Zrobiłam kupę buziom :)

Gość miglantz
nic nie kapujesz. Chidzi o to, ze mieć chłopaka, być z nim blisko, może kochać, i bzykać sie z nim to jeszcze ujdzie. Ale tak po prostu, obcy gość i chcesz sie z nim bzyknąć, to już jak kur.estwo. Przeraża to, co w głowie ma dzisiejsza młodzież. Zachowujesz sie jak szmata i tak będą cię ludzie widzieć. Jasne , że możesz robić co ci sie podoba.

Gość On...24 Londyn
moze po meilujemy ?? To ci doradze ??

Gość bo ponieważ
Jesteście chorzy z nienawiści. I dziwaczni. Dajcie jej już spokój.