Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkwww

Zbyt opiekuncza mama cd pomocy..

Polecane posty

Gość kkkwww

Dzisiaj dodawala tu temat w zwiazku z nadopiekunczoscia i pozwoleniem na impreze urodzinowa: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5390255&start=0 Jstem wlasnie po rozmowie.. Spotkala mnie fala krytyki wyzwisk od dziwek przyszlych pracownic nocnego klubu stwierdzila,ze przynosze im tlyko wstyd i chce wywijac tylkiem na imprezie. Do tego zostala wciagnieta w to moja babcia. Siedze i placze.. Mam 22 lata, jestem studentka prawa i filo i chce isc na impreze urodzinowa..nie moge. Do tego zaczela pisac smsy typu 'nikt sie mna nie zainteresuje, nawet nie wiecie o moich problemach, liczylam na was,mysllam ze mam u was wsparcie' ittd... Nie wiem, jak tak mozna.. :(

Gość omg to jest szantaz
Twoja mama szantazuje emocjonalnie. TROCHE przesadza i zeby jej to bokiem pozniej nie wyszlo.. trzymanie cie na smyczy. Powiedz jej, ze jak bedziesz chciala tylkiem wyginac to nie musisz isc na impre zeby to robic..

Gość omg to jest szantaz
1. wyprowadz sie. nie masz jak kasy gdzie?? zmien studia, az zarobisz na utrzymanie, wrocisz.. nie wiem. wymysl cos, bo przesiedzisz w domu najlepsze lata.

Gość kkkwww
Wyprowadze sie jak ukoncze jeden kierunek ale to dopiero w lipcu... Czuje sie jak takie nic po tym wszytskim a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia..lecz pomimo tego wszytskiego chce isc..