Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak czy nie?

Jestem czy nie?

Polecane posty

Gość Tak czy nie?

Witam. Mam pewien dylemat natury egzystencjonalnej. Czy jestem dupkiem i egoistą? Moja ex dziewczyna zostawiła mnie ponad pół roku temu (po 3.5 letnim związku) dla innego gościa. Kochałem ją, była moim ideałem. Załamałem się, można powiedzieć sięgnełem dna, błagałem o powrót płaszczyłem się jak pizda. Po jakiś 3 miesiącacg od zerwania zmieniłem stosunek do związków i kobiet o 180 stopni. Moja ex od 2 tygodni wydzwania do mnie, pisze błagając o powrót. Tekstami w stylu kocham Cię, jesteś miłością mojego życia, nie moge bez Ciebie żyć już rzygam. Chociaż mi na niej zalezy, jest przepiękna i ją (chyba nadal) kocham nie moge się przemóc. Czuje podświadomie jak bym napawał się i czerpał jakąś chorą radość z jej bólu. Jestem chyba skurwysynem?

Gość nie wchodzi sie dwa razy...
do tej samej rzeki. Jestem kobietą wiem o czym mówię...

Gość powrócona
to nie miłość, ona czuła się przy tobie bezpieczna - teraz jej si e wali życie, więc chce znów poczuć się bezpieczna, choćby w twoich ramionach Ty podświadomie odczuwasz, że to nie szczere

Gość to jest bzdura z tą rzeką
bo woda w rzece płynie i nigdy nie wchodzi sie do tej samej wody! bo jak ,to tak jak i w zyciu,nie stoimy,rozwijamy się ,zmieniamy,i nawet jak ludzie do siebie wrcają to jest robota od nowa,bo to nie ejst związek który juz był nie oznacza ze namawiam do powrotu,bo to sprawa osobista,i kazdy wie co robic

Gość zenek3541354
Jest przepiękna, a to jak wiadomo jest najważniejsze :D