Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivan z Tarnowa

Prawo ojca

Polecane posty

Gość Ivan z Tarnowa

Pol roku temu rozwiodlem sie z zona.Przestalo nam sie ukladac,miala pretensje ze pracuje dlugo i nie mam czasu dla rodziny.Szef zgodzil sie na inny wymiar pracy zebym byl czesciej w domu to tez bylo zle,bo kasy malo.Zona zaprzyjaznila sie z podejrzanym towarzystwem,wracala do domu pijana a nasz synek smierdzial papierosami.Czesto z brudna pupa,odparzony,glodny brudny zmeczony a ona nawalona.Bralem urlopy zeby byc z synkiem w domu,ale ile moge.Szef to dobry czlowiek,jednak powiedzial mi co mysli o moich czestych nieobecnosciach w pracy.tym bardziej ze mam tam odpowiedzialna funkcje.Wnioslem o rozowd,chcialem sie wyprowadzic do rodzicow,ale balem sie co bedzie sie dzialo z synkiem.Wracam kiedys o 23 do domu z pracy,maly sie drze,ona spi na kanapie pijana,okazalo sie ze nie nakarmila dziecka.Mleka nie ma,buzia brudna,dziecko w ubranku ktore mu zalozylem zanim wyszlem z domu.Teraz jestesmy po rozwodzie,chcialem zeby dziecko mieszkalo u mnie.Mimo dowodow ktore przedstawilem sedzina sie nie zgodzila bo mam nieregulowany czas pracy i dziecku zawsze lepiej z matka.Jestem w stanie zapewnic malemu opieke,dobre warunki,moi rodzice chca pomagac,warunki domowe dla tak malutkiego czlowieczka wysmienite.Wszystko jest tylko nie ma zgody sadu.Jedyne co dostalem od sadu to 1000 zl alimentow na synka i 500 zl alinentow na alkoholiczke ktora bedzie opiekowac sie moim dzieckiem.

Gość no to walcz o swoje
Z tego co piszesz to zwyczajnie cię ta sedzina skrzywdziła, nie dośc ze wysokie alimenty na dziecko to jeszcze na byłą zonę? Wygląda na to, że Ty harujesz aby jacyś alkoholicy mieli za co pić Jak masz kasę to może wynajmij dobrego prawnika? Może spróbuj tez zainteresowac tematem media?

Gość sedzinaa
to zona sedziego a sedzia to sedzia niewazne jakiej plci