Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

krecone wlosy

Polecane posty

hej dziewczyny mam do was pytanie a szczegolnie do fryzjerek i tych co posiadaja krecone wlosy otoz.. mam krecone wlosy i takie sprezynki i od razu po umyciu i wysuszeniu sa przesliczne ale na drugi dzien normalnie porazka .. po wstaniu z zlozka sa kazde w inna strone w dodatku niektore sie krete sie proszcza i opadaja noi chcialam sie Was poradzic czy znacie jakies okrycie na glowe albo cokolwiek na noc do lozka by podczas spania nie prostowaly sie itd,, pozdraiwam ;)

Gość o tej porze?
oszalałaś?

Gość Specjalistka od włosów
Polecam nakręcać dookoła głowy majtki z draską swojego partnera seksualnego. Włoski będą się bały zbliżyć do draski i potulnie będą się kręcić. Sprawdzone i potwierdzone empirycznie.

Gość o tej porze?
też mam kręcone ale niestety nie sprężynki, zazdroszczę sprężynek :) ja myję co dzień. jak włosy są dobrze nawilżone, odżywione, to powinny trzymać ładny skręt, może spróbuj olejować je a do maski dokładać kwasu hialuronowego? to wspomoże odżywienie i nawilżenie

Gość o tej porze?
znaczy mam kręcone ale lekko, o to mi chodziło :)

Gość Specjalistka od włosów
Tylko nie kwas hialuronowy!!! Ewentualnie można stosować na włosy botoks. Będą one utrzymywały stan sprężynek.

Do o tej porze* ehheh o tej porze slonce bo za granica mieszkam dokladnie w stanach i mam 7 godz roznicy miedzy Twoim czasem a moim :D no ale ja wlasnie myje codziennie ale wiem tez to nie zdrowo jest je myc tak czesto bo powinny sie tez przetluszczac czasem hmm niby wszyscy mowia ze "oo wow krecone wlosy to zaden problem " otoz jest wiekszy problem niz z prostymi :( przynajmiej z moimi kreconymi bo niewiem jak u was .. :) noi przezto wlasnie chce powiedziec ze po umyciu sa swietne ..ale po wstaniu z lozka oklapniete itd a co zrobic by to zmienic :( buuuu