Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie palący nie pijący

Papierosy powinne kosztować jak litr benzyny

Polecane posty

oczywiście za sztukę, 5,5zł za 1 fajkę. Wtedy by było sprawiedliwie. Ponadto powinno się zakazać palić przy wejściach do budynków - kto to wymyślił, aby palić tam gdzie ludzie wchodzą? Ja nie chce na dzień dobry śmierdzieć jak brudne ryje i żółte zęby. Przy paleniu przy wejściach powinien być mandat od 2000zł wzwyż.

Raczej od 20000 wzwyż opraz przymusowo płatny odwyk:P.Oczywiście jakby ktoś ich podał do sądu za próbę zabójstwa to sroga kara bo to terroryzm.No i oczywiście leczenie tylko płatne dla degeneratów i nałogowców:classic_cool:.

bardzo dobry pomysł!

Gość WSZĘDZIE JEST ZAKAZ PALENIA
Nie rozumiem o co ci biega? Teraz w miejscach publicznych jest zakaz palenia.A to że ktoś sobie zapali na zewnątrz to nie twoja sprawa! Chce się truć to niech się truje! Palacze i alkoholicy mawiają Kto pije i pali ten nie ma robali! Nie palę i nie piję ale taka rygorystyczna to nie jestem.Ważne że palacze nie palą w mojej obecności,a reszta to ich broszka! Pewnie dawniej paliłeś? Zauważyłam że tak zachowują sie długoletni palacze! Teraz raptem wszystko im przeszkadza, nawet to że ktoś pali na powietrzu z dala od ludzi! OBLUDA nic wiecej! Zapomniał wół jak cielęciem był!

"oczywiście za sztukę, 5,5zł za 1 fajkę. Wtedy by było sprawiedliwie." A sprawiedliwie to niby co znaczy? Kto ustala jaka relacja cen jest sprawiedliwa a jaka nie? Poza tym ceny powinny być dyktowane przez RYNEK a nie wielkiego brata który udaje że wie lepiej co ludzie powinni robić ze swoim ciałem, życiem o zdrowiem. nie rozumiem tego najazdu na palaczy. czasami sam zapalę na przystanku, ale odchodzę wtedy na koniec żeby nikomu nie dymić. a jeżeli ktoś udaje że paląca się fajka 20 metrów do niego bardziej mu przeszkadza niż samochody i tiry dymiące 5 metrów od niego z ulicy to chyba ma coś z deklem

Dokładnie sami nie wiedzą czego się przyczepić. Ja też paliłam wiele lat co prawda starałam się tego nie robić w ogóle na dworze. Teraz nie palę co nie znaczy, że będę psy wieszałam na innych.