Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prinessaofpersia

czy wasze dzieci pocą sie w nocy??

Polecane posty

Gość prinessaofpersia

moja coka ma 3lata i poci sie bardzo,najbardziej ok 1-2 godziny po zasnieciu,czasami tez nad ranem. Nie wiem co jest grane, w pokoju na chlodno,koldra tez raczej lzejsza...Czy wasze dzieci maja podobnie?

potliwość dziecka, może być objawem niedoboru wit. D, ale to nalezy skonsultować z lekarzem, by dobrał preparat.

Gość prinessaofpersia
no wlasnie,witamina d jak dla mnie odpada bo mala jest suplementowana kidabionem-kapsulkami z tranem i podaz witaminy D jest OK czytalam na innych forach, ze czasami dzieci tak po prostu maja ale i tak sie martwie:(

no to nie wiem, pediatra mojego synka, jak widział że się poci to kazał zwiększać dawkę wit.D, z 500 na 1000, vigantoletten chyba to sie zwało. teraz jak jest mniej słońca i dziecko przebywa mniej na dworze, jeszcze całe osłonięte, to mogą byc niedobory wit. D - tak tłumaczył mi pediatra. Suplement z wit. D, ma stała dawkę i jak dajesz cały czas tak samo, to mogą być niedobry, wtedy nalezy zwiększyć, ale po konsultacji z lekarzem.

Gość strawberry:):)
moja tez sie poci, czasem przebieram ją nawet 2 razy

Może jednak masz za ciepło??? Ja mam 3 dzieci, żadne się nie poci. W wieczór taki jak dzisiaj okna są uchylone, balkon lekko otwarty. Spia w piżamkach, bez żadnych podkoszulków, pod kołdrą. A z czego zrobiona jest piżamka???

Gość princessaofpersia
pizamka z bawelny 100 % ale wszystkie z dlugim rekawem w pokoju nie grzeje, jest cieplo ale bez przesady, normalnie nie przykrywam jej bardzo, normalnie narzucona koldra i mokra jest jak mysz

Gość princessaofpersia
ale w pokoju ma faktycznie cieplo, ok 23 stopni, sprawdzilam teraz:(

Gość bardzo możliwe
Do spania powinno być ok 18 max 20...