Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 patryska1

male piersi...

Polecane posty

Go艣膰 tomo xxx
spoko sutki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 onazakochana
Mam takie same tylko chudszy brzuch i to wygl膮da inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolololokhhhkkkk
masz taki sam typ spoko sutk贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pad14
Ladne,pobawilbym sie nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kszta艂tne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po karmieniu mojego maluszka gdy zobaczy艂am w jakim stanie jest m贸j biust by艂am za艂amana.piersi w og贸le nie by艂y j臋drne i stercz膮ce jak kiedy艣.strasznie opad艂y(mia艂am wra偶enie 偶e do pasa) bardzo 藕le si臋 czu艂am i wstydzi艂am.spr贸bowa艂am tabletek i na efekty nie musia艂am d艂ugo czeka膰. po 3 miesi膮cach stosowania zobaczy艂am ogromn膮 r贸偶nic臋. piersi j臋drne stercz膮ce sk贸ra napi臋ta wi臋kszy rozmiar stanika.wygl膮dam lepiej ni偶 kiedykolwiek nie mog臋 si臋 nadziwi膰 jestem zachywcona!!! http://intymnosc.pl/uff/lekarz/zestaw-perfect-bust-150ml-p-812.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D_H
A ja mam mikroskopijny rozmiar 65a / aa, takiego stanika nawet nie mo偶na kupi膰 w normalnym sklepie w PL, musia艂am kupowa膰 na allegro, koszmar, jestem mega, mega p艂aska, zawsze b臋d臋 sama, nikt normalny mnie nie zechce :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D_H
Mia艂am koleg臋 z kt贸rym uprawia艂am sex, ale mia艂am tylko raz orgazm, jak mia艂am na sobie tunik臋 :( i w og贸le dobrze si臋 czu艂am tylko w nocy, po ciemku. Zoperowa艂am sobie nos, ale cycki chyba te偶 b臋d臋 musia艂a, niby nie by艂am przekonana do silikonu ale chyba lepsze to ni偶 p艂aska (a wr臋cz wkl臋s艂a) klata... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WykwalifikowanySprzatacz
Sliczne masz piersi. Powaznie nie masz czego sie wstydzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WykwalifikowanySprzatacz
Ciekawe jak bardzo by jechali jak by wstawic zdjecie fiuta ( pisze ogolnie nie o swoim)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przez d艂ugi czas by艂am sceptycznie nastawiona wobec wszelkich zi贸艂ek czy tabletek powi臋kszaj膮cych biust - naczyta艂am si臋 i nas艂ucha艂am o tym,偶e 艣rodki tego typu w og贸le nie dzia艂aj膮. Postanowi艂am jednak zaryzykowa膰 i na w艂asnej osobie przekona膰 si臋 o skuteczno艣ci tabletek. Wybra艂am 艣rodek,kt贸ry otrzyma艂 du偶o pozytywnych opinii na wielu stronach internetowych. Kupi艂am tabletki Perfect Bust http://intymnosc.pl/aff/jackie/perfect-bust-90tab-tabletki-stymulujace-zwrost-piersi-p-709.html i stosowa艂am przez d艂ugi czas. Efekty nie by艂y widoczne od razu,ale po pewnym czasie zauwa偶y艂am r贸偶nic臋. Mog臋 potwierdzi膰 - te tabletki dzia艂aj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D_H
Spam... takie reklamy nam tu niepotrzebne... na niedorozw贸j biustu to tylko skaplel + silikon...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 D_H
A piersi patryski s膮 niepor贸wnywalnie wi臋ksze od moich ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nice tits

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mizzo5
TO DZIA艁A NA 100% ---> www.sho.rtlink.de/piersibreastfast