Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Liceum jest dla nauczycieli czy dla uczniow? Problem parkingów

Polecane posty

W wiekszosci przypadkow uczen powyzej 18 roku zycia posiada prawo jazdy i samochod. Wiec jak czlowiek chce dojechac do szkoly wlasnym autem. Jednak miejsca parkingowe przeznaczone sa nie wiadomo dlaczego dla nauczycieli. Szkoły sa dla uczniow, a nie dla nauczycieli!

Gość hehehehe dobra jesteś
parking jest dla pracowników, a że młodziez dzisiaj taka wygodna i sie tyłka w pks nie chce wsadzić, ow asz problem! Ja skończyłam liceum 10 lat temu i nieliczni przyujeżdżali samochodzem. ja nigdy- choć mialam prawko

Gość homo sapiens sapiens
Haha Ty Madziuska zartujesz prawda? Co to sie na tym swiecie porobilo! Zeby uczniowie jeczeli o brak miejsc parkingowych! A tak po prawdzie, to miejsca parkingowe przed szkola sa dla pracownikow, dyrekcji i ewentualnie rodzicow, a nie rozpieszczonych gowniarzy rozwalajacych sie samochodami.

Liceum jest dla uczniow. A nauczyciele przeciez pobierają pensje za to, ze przychodzą do pracy. Szkoły powinny byc przyjazne uczniom, a nie nauczycielom. I przepraszam, ze nadeszły czasy, ze prawie kazdy ma samochod. Pewnie komórki tez powinny byc zakazane dla uczniow?

Gość .TTT
@xMadziuskax, komórki powinny być wyłączone na lekcji.

Gość zeby takie trolle
tak szkoła jest dla uczniów ale... wyobraz sobie ze jeden mały parking jest zawalany przez np 30 uczniaków? to gdzie ci nauczyciele mają parkować? to już jest wasz problem ze sie robicie coraz bardziej leniwi i musicie miec juz w tym wieku samochod chuj wie po co..

Gość eweliiiiiiiiina
Gdzie jest to liceum, w którym prawie każdy ma samochód???????????????

U mnie w szkole parking był dla pracowników szkoły, a uczniowie mogli parkować za opłatą 100 zł miesięcznie :) też uważaliśmy że to niesprawiedliwe, ale niestety regulamin ustalała dyrekcja oraz rada szkoły :p