Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grehq

do ludzi z praca biurowa, czy wy

Polecane posty

Gość grehq

w swojej pracy odpowiadacie zarowno za kadry, place, ubezpieczenia, ogarnianiae przetrzeni wokol, dokumenty, srodki unijne, przelewy, zakup potrzebnych narzedzi? dostalalam propozycje pracy, gdzie mialaym to wszytsko ogarniac. dodam, ze jestem bez doswiadczenia. najpierw staz, pozniej najnizsza krajowa. ja juz nie wiem, czy to norma w tych czasach i ja sie po prstu nie znam, czy jestem rozpusczzona.

Gość na stażu
zajmujesz sie wszystkim tym czego nie chce się robić pracownikom na etacie ale nie są to WAŻNE sprawy, pewnie to stanowisko "pomoc administracyjno biurowa" takie wynies przynieś pozamiataj, pewnie będziesz się zajmować dokumentacją ale nikt nie powinien wymagać od Ciebie doświadczenia, poza tym za Twoją pracę bierze odpowiedzialnośc ktoś inny bo Ty jesteś tam po to żeby się uczyć, także nie ma się co martwić na zapas ;)

Gość grehq
ale kobieta przedstawila mi funkcje, ktore ja mam ogarnac, bo jej moze nie byc itp wszelki bad, to wielka tragedia, moze mnie przyjma po stazu, jesli przejde go w miare bez wtop. zrezygnowalamz tego, bo musialabym isc na zaoczne, a staz od niewiadomo kidy, ale na zaocznych musz byc, zeby yc gotowa na podjecie stazu w kazdej chwili. 4 tysiaki do splacenia za zajecia, ajak po stazu mnie nie wezma, to czad. generalnie nie przyjelma tego stazu, ale zastanawiam sie czy slusznie, choc nie wiem po co, klamka zapadla, ale analizuje sytuacje.

Gość strawberry:):)
ja bym przyjela, takie doswiadczenie jest na wage zlota, moglabys potem spokojnie szukac lepszej pracy i startowalabys z bogatym doswiadczeniem sama zajmuje sie podobnym zakresem w biurze, pracuje na etacie i nie nezrekam...:)

Gość lookoflooks
przeciez tych plac na pewno bys nie rozliczalabo to zadanie ksiegowej, kadry to lekka robota,jakies skierowania na badania okresowe, czasem wystawienie swiadectwa pracy, w sumie nic strasznego,srodki unijne na bank ogarnia ktos w wiekszym pojeciem bo nie wierze ze dali by taki temat panience na stazu, ubezpieczenia...to tez zadna filozofia, reszta to tez zadna robota wiec nie wiem z czego zrobilas problem chcialas parce gdzie przez 8 godzin pilabys kawe i przegladala neta??

Gość grehq
tak, tylko, ze ja tam jestem z 1 osoba, jak tej osoby nie bedzie, to jestem sama:O

Gość malwiina
leniwa i glupia koza z ciebie