Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karunia222

Związek a inne kobiety..

Polecane posty

Hej, mam pytanie zarówno do mężczyzn jak i kobiet. Czy to normalne i częste, że mężczyzna będąc w związku z kobietą ogląda np nagie zdjęcia kobiet? Lub ogólnie lubi patrzeć na inne, ładniejsze kobiety? Panie, czy wam to nie przeszkadza? Osobiście czuję się lekko.. urażona tym, że mój facet woli oglądać zdjęcia innych, wysportowanych i cycatych lasek niż mnie...

jasne że normalne. to że ktoś jest w związku nie znaczy się że jest automatycznie wyłączony na widok innych atrakcyjnych ciał. na męski striptiz przychodzi więcej mężatek niż singielek

to nienormalne by facet mial tylko zone. przynajmniej jedna kochanke dla zdrowia psychicznego i wzrostu jego wydajnosci w pracy miec powinien a nawet musi.

Gość TWOJA STARA UND TWÓJ STARY
A to skurwysyny niedojebane! Mordy muminków! MUMIMAMAAAAAAAAAAAAAAA! CO SIĘ STAŁO Z MAMĄ? MAMA W PIACHU! GŁUPIA BYŁA TO ZMARŁA! MAMO RATUJ! NIEŻ ŻYJE ZMARŁA MAMA NAM W NIEBIE! MAMO! POLEJ DYKTENSA! ZADEWIAŃC STARA! STARA! DAJ ŻRYĆ! STARA! KUP CHATĘ! STARA NIE PIJ! STARA! WYCHUJAJ FRAJERÓW! STARA! PO CO DZIECI RODZISZ? STARA! DAJ PERWY! STARA! PODSZYWAJ SIĘ NA INTERNECIE PODEMNIE! STARA MA MAFIĘ! STARA MA GANG! STARA W CHUJA WALI! STARA RUCHA FRAJERÓW! STARA DEWIANTÓW ROZPOZNA! STARA NIC JUŻ NIE UMIE! TWOJA STARA TO JA! JESTEM WASZYM STARYM! ODCZEPCIE SIĘ OD STAREGO NIEDOJEBIE! STARY ZE STARĄ WAS ZAŁATWIĄ DOŻYWOTNIO NA AMEN! TWOI STARZY DADZĄ CI SWYCH DOOPEK?